Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ráno nemám chuť k jídlu

Už ani nevím, jak dlouho to trvá, ale bude to přes několik měsíců. Po probuzení tak hodinu až tři (v závislosti na tom,v kolik vstávám) nemám absolutní chuť k jídlu a takový divný pocit v žaludku. S chutí ráno nesním opravdu vůbec nic, obvykle vlastně nesním nic a jím první jídlo až kolem desáté, což mě štve. Ale já se opravdu snažím, vím, že toho moc nesnim, tak si ráno třeba namažu dva rohlíky, ten první do sebe soukám asi 10 minut a na ten druhý se stejně vykašlu. Změna stravy nepomůže, ráno jsem si na stole představoval snad všechny svoje oblíbená jídla, po kterých bych se mohl klidně sytý utlouct, ale v duchu jsem věděl, že kdyby tam opravdu byla stejně bych to nesněd. Je mi 18, 180cm 70kg a připadám si zdravý. Možnou příčinu vidím v marihuaně, kterou kouřím pravidelně i nepravidelně už druhým rokem, kamarád je totiž taky uživatel a nedávno jsem zjistil, že ho trápí stejný problém. Na internetu jsem však na možnou spojitotst těchto dvou věcí nikde nenarazil. Co si o tom myslíte Vy?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nehulím, nekouřím, jsem abstinent a ráno nemám na jídlo taky chuť. Vůbec nevím čím to je, večer bych…
Bargoner 03.08.2015 00:24
Bargoner
Pokud se večer přežereš, tak se nedivím, že ráno nemáš hlad :-D nový
Wikan 03.08.2015 10:58
Wikan
Ja mam opacnej problem. Rano bych chut k jidlu i mela, ale nekdy nemam nic ke snidani a jsem lina si… nový
merlouska 03.08.2015 01:47
merlouska
A po marihuaně máš večer strašnou chuť si něco dát viď? Takže jdeš spát s plným žaludkem, který se n… nový
Wikan 03.08.2015 10:59
Wikan
Kdyby se mi to stávalo jenom potom, co v noci vypečenej vyprázním lednici, tak bych si toho určitě v… nový
bfp3 03.08.2015 19:59
bfp3
Drogy jsou špatné, áno? nový
helemese 03.08.2015 19:20
helemese
Jinak... neni to zas tak zvlastni. Pripadne nemusi byt. Po ranu ma clovek nedostatecne prokrveny zal… nový
helemese 03.08.2015 23:00
helemese
většinou teda ranní nechuť, nesnídání jsem měl ze stresu (school time) nový
Mojmír 05.08.2015 19:52
Mojmír
Nečetl jsem odpovědi; Já po ránu taky nikdy neměl chuť k jídlu, dostal jsem do sebe jen cigaretu a k… nový
Rainy 05.08.2015 21:37
Rainy
Prestan hulit. Kdejake drogy ovplyvnuju celu biochemiu organizmu. Vacsinou negativne. Ja sice tiez r… nový
MM.. 07.08.2015 18:46
MM..
Každý den snídám dvě cigarety s vembloudem a k tomu kafe, nic jiného bych nedal ani by mi to nechutn… nový
karel 07.08.2015 19:12
karel
tak to je hnus, tím bych se nechlubil nový
Mojmír 07.08.2015 19:49
Mojmír
Mně to vyhovuje. nový
karel 07.08.2015 20:00
karel
Ono to bude asi tymi cigaretami, je to hnoj :) Ja tiez jednu rano vyhulim ale az po kafe. Potom zacn… nový
MM.. 08.08.2015 00:20
MM..
kofein je tiež droga. Nemecké žemle sú omnoho lepšie ako naše, hlavne ked sa robia z Sk múky :-D nový
Qet 08.08.2015 00:58
Qet
Ono zavisi od toho co volas zemla. To lacne v supermarkete je gumene stejne jak rozok v SR, ale exis… nový
MM.. 08.08.2015 15:20
MM..
Já ráno (5:00-5:30) začínám sklenicí vody s citrónem (hodně citrónu, až se křiví huba) a tabletkou n… poslední
L-Core 08.08.2015 18:55
L-Core
BTW. dnes su v mode smoothies, kup si mixer a ovocie, alebo nejake hotove smoothies. Len neviem ci t… nový
MM.. 08.08.2015 00:28
MM..

Nehulím, nekouřím, jsem abstinent a ráno nemám na jídlo taky chuť. Vůbec nevím čím to je, večer bych žral, až bych praskl, ale když se probudím tak první jídlo, které jím je až oběd. Jen velice málo si dám snídani. Maximálně když chytnu chuť na topinky s pořádnou vrstvou česneku ty si dám i ráno, ale na jiné jídlo chuť není.
Jak se říká, kdo spí ten jí. To si beru jako vysvětlení :D
Měřím 198cm vážím 102kg.

Jinak... neni to zas tak zvlastni. Pripadne nemusi byt. Po ranu ma clovek nedostatecne prokrveny zaludek...sam po ranu nemam chut na jidlo. Ty se treba hure vyspis, nez nekdo jiny a rano tedy prozivate rozdilne. Ono po trave se sice spat chce, ale to neznamena, ze to je kvalitni spanek. Nemluve o tom, co uz bylo zmineno...vyklidis vecer lednici a pak se divis. Sezeres klasicke hulicske kombinace jako cesnek s nutelou...taky bych mel divny pocit :) Dalsi vec je ta, ze marihuana proste ma spoustu vedlejsich ucinku, jako kazda latka, co si vpravujeme nasilne do tela.

Dalsi variantou muze byt pocinajici cukrovka...chtel bych se zeptat, jestli nemas vetsi zizen v posledni dobe...no ale tam to ta trava bude asi trochu zkreslovat :D A nejcastejsi duvod pro nechut k jidlu po ranu je tehotenstvi...:D Netusim, co to je divny pocit v zaludku, ale pokud tento divny pocit nezmizi, casto je to zacatek ruznych zaludecnich potizi...pak bude dobre informovat sveho praktickeho doktora.

Nicmene s nejvetsi pravdepodobnosti vubec o nic nejde a proste tvemu telu chvili trva, nez se nastartuje...

Nečetl jsem odpovědi;
Já po ránu taky nikdy neměl chuť k jídlu, dostal jsem do sebe jen cigaretu a kafe, cokoli pevnější konzistence bych vrhl při prvním pokusu o polknutí. Pak jsem zhruba okolo jedné druhé odpolední, řádně vyhladovělej, sežral všechno, na co jsem přišel, dokud mi nebylo blbě, to stejný pak okolo osmé večer. U počítače nebo televize (říkám televize, ale myslím film na počítači, nejsme hrdí majitelé televize už asi 10 let [říkám film, ale na ty mě taky moc neužije, spíš seriál nebo dokument {na ty koukáme hodně}]) <-nevím co, ani proč jsem to tady vyrobil, ale už to tak nechám, jsem žral do noci čokoládu a chipsy (nejlépe dohromady), oříšky v těstíčku a podobný zdravý věci a šel spát buďto přežranej, nebo nasranej. Zlom přišel, když přišla éra tloustnutí. Do určitýho bodu jsem nepřibral ani deka, dneska se zhluboka nadechnu a mám nahoře dvě kila. Změnil jsem (nebo si to alespoň nalhávám) životní styl, přestal jsem kouřit, snažím se jíst než dostanu hlad, večer hřeším jen málo a snažím se si dát radši mrkev, maximálně jogurt, než třeba buchtu. Hlad po ránu přišel tak nějak sám se vším. Co je to hulení pravidelně i nepravidelně netuším, ale z trávy je spíš chuť, než nechuť k jídlu.
Taky večer vypiju třeba litr čaje, tak zkus večer víc pít, nejíst po šesté, sedmé a uvidíš, jestli budeš ráno hladnej.

Prestan hulit. Kdejake drogy ovplyvnuju celu biochemiu organizmu. Vacsinou negativne.
Ja sice tiez rano hned nejem, len vypijem kafe. Jem az potom o hodinu dve apod.
2 rohliky je dost, dnes su tie CR/SR rozky hrozna sracka hlavne ak su den stare apod. sa nedivim ze to nikto nechce zrat :) Existuju aj kdejake ranajkove keksy alebo podobne, ak ti nechutia rohliky. Nemusis toho zjest tonu. :)

Ono to bude asi tymi cigaretami, je to hnoj :) Ja tiez jednu rano vyhulim ale az po kafe. Potom zacnem fungovat :)

P.S. kupoval som si isty cas take keksy a to sa celkom da k tej kave, keby som mal cerstve pecivo tak by som si urobil mozno jednu zemlu, len neviem odkial mam rano nabrat cerstve pecivo :-D

Ono zavisi od toho co volas zemla. To lacne v supermarkete je gumene stejne jak rozok v SR, ale existuje aj ine kvalitnejsie (ale to stoji potom 40centov/ks). Na druhy den su ale vsetky taketo peciva uz horsie.

P.S> ale kava a cigareta rano je pre zaludok asi to najhorsie co moze byt, tak si z nas neberte priklad :-) Kazdy nech si najde co mu chuti, skusit aj nejake keksy s mliekom alebo konflexy alebo janeviem co, nieco normalne.

Já ráno (5:00-5:30) začínám sklenicí vody s citrónem (hodně citrónu, až se křiví huba) a tabletkou na prostatu. V šest vařím kafe (piju denně cca 4 kalfasy Nescafe Gold) + bylinkový čas (střídám heřmánek, meduňku a mátu, už dlouhé roky). Až vstane manželka a zavolá mě z kanclu na snídani, snídám. Párečky, hemenex, obložené rohlíky či chleby, vaječinu, červené fazole, toustový chleba z topinkovače s máslem a marmeládou, burákovou pomazánkou... prostě co nachystá, to sežeru 8-) Obvykle končíme snídani kolem půl deváté. Z popisku asi patrno, že preferujeme anglické snídaně, s tím vydržíme klidně do dvou odpoledne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru