Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Škola

Sám jsem na základce z matiky exceloval a na střední prolezl s odřenýma ušima. Dcera to má asi podobné - a tady budu konkrétnější.
Ze základky odcházela "nabušená", protože jsem to do ní "našlapal" a tam problém neměla. Střední ale už taky problém byl - jiné učivo ji baví a je šikovná, jenom ta matika ne. Proto holka byla na té střední, kde sice matika je a aji se z ní maturuje, ale není to povinný maturitní předmět. Proto odmaturovala bez matiky s vyznamenáním. Co ale dál?
Nastoupila na výšku a tam už matika v jejím směru povinná byla - odklepala si tam rok a byla díky matice ze studia neštastná a protože zkoušku z matiky nezvládla, musela se s vš rozloučit - ne však s vysokoškolským titulem. Rozhodla se proto jít na Vyšší odbornou školu (vsoš), kde matika není vůbec a tento školní rok (trvá 3 roky tato škola) bude končit - s titulem DIS (diplomovaný specialista). A pak chce jít na rok na - neznám přesný termín, co to je za typ studia - ale prostě má vykoumáno jít na jinou školu, kde má možnost získat bez matiky titul Bc. - a jde to i bez matiky, kdy jí zkoušky a zápočty z vsoš uznají.
Dnes jsou takové možnosti, o kterých se nám kdysi ani nesnilo a tobě radím - jak to nejde, netrap se a hledej jinou variantu - hodně štěstí v životě a pevné nervy! 8-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny