Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jsem zvláštní?

Ano, jsem to opět já. Nedávno jsem tu psala ohledně jednoho kluka ze třídy, který se mi líbil. Mám znovu problém - pochopila jsem, že ten kluk o mě nemá zájem, poněvadž se dosti baví s jinými holkami, ale OK, překousla jsem to! :) Problém je ten, že se mi líbí jiný kluk :D Je vážně vtipný i chytrý. Ostatní holky o něj asi nezavadí, ale mě se líbí. Je prostě svůj :) Jediný problém všech kluků u nás ve třídě je ten, že se drží ve skupinkách. Kamkoliv jdou, tak tam jsou minimálně 4. Takže nemám ani možnost se s ním bavit, leda přes FB. Chci mu nějak naznačit, že o něj mám zájem, ale jak to udělat, když je ve skupinkách? Myslíte, že je divné mu napsat přes FB, že se mi líbí? :/ A nejsem zvláštní, že se mi každý týden líbí někdo jiný? :D :// Nemyslím si, že jsem zas taková hnusná. Nerada musím přiznat, že jsem lehce nad průměrem třídy. Jsou samozřejmě i hezčí holky než já, ale to je "holčičí" pohled. Otázka tedy zní:
Můžu mu napsat na FB (oklikou nebo přímo), že se mi líbí? Případně jak ho "vystrčit" ve škole ze skupinky a pobavit se s ním osamotě? Když spolu mluvíme, tak jen kvůli peněz do tanečních (do kterých nebudu chodit, takže šance, že by byl můj partner na tanec, nevyjde). Pokud mi poradíte, tak vám moc děkuji. Už nevím, na koho se obrátit :D A prosím o shovívavost ;) Jak říkají dospělí, mám "telecí léta" ;)

Předmět Autor Datum
Když mu napíšeš na FB něco ve stylu "líbíš se mi", tak si akorát bude tak myslet, že si z něho děláš… nový
Tuxedo 19.09.2015 00:54
Tuxedo
Když spolu mluvíme, tak jen kvůli peněz Som myslel, ze takto vztahy koncia, nie zacinaju. poslední
blue5 19.09.2015 02:00
blue5

Když mu napíšeš na FB něco ve stylu "líbíš se mi", tak si akorát bude tak myslet, že si z něho děláš prdel s ostatními kámoškami. Pokud ho aspoň trochu znáš, využij toho. Víš, co ho baví apod.? Napiš mu na FB, že by sis o něčem chtěla promluvit, a že si s ním chceš o tom popovídat, ne si psat. Potom jen změň pomalu téma a dostaň se ke flirtování, třeba mu klidně navrhni, jestli by s tebou nechtěl jít někdy ven, že se ti s ním dobře povídá etc. (možností je dost)...

Hlavně mu hned neříkej, že se ti líbí a nebo to, že ho miluješ... Řekni mu, že mu to sluší apod. - i když na to kluci moc nedají, ale všimnou si tvého zájmu - a zkus mu nějak třeba zalichotit, ať se s tebou cítí příjemně.

Taky se ho trošku dotýkej (ať je to intimnější) - třeba do něho žďuchni, když tě mírně "urazí", nebo mu při prosbě o něco sáhni na rameno apod, je jedno co, ale dotýkej se ho (né že si před ním ale hned klekneš :D)...

A pokud tě pozve ven (nebo ty jeho), tak to neber hned jako rande, ale spíš něco jako "předehru". Taky za sebe plať. I když bude odmítat (ze slušnosti), že to zaplatí on, tak mi věř, že holky, které jsou samostatné a nepotřebují se kupovat, stojí za to a většinou si najdou rozumnějšího partnera.

A rada na závěr - pokud se ti každý týden líbí někdo jiný, počkej. Nemá důvod něco začínat, pokud víš, že to stejně asi nedokončíš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru