Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Angína - jak se nejrychleji uzdravit, otázky k nemoci

Nie som proti medicine, skor naopak. Len okrem inych extremov vidim aj ten, ze ludia radi riesia vsetko liekmi. Moje dieta ma horucku? Idem k doktorke nech mu predpise antibiotika. Je mi zle? Dam si Ibalgin. Boli ma hlava? Ibalgin. Mam trosku teplotu? Ibalgin.
Otazka je ako rozoznat hcripku, virozu a anginu, ked maju prekryvajuce sa priznaky? A to som chcel napisat, ze lekari sa radi zastituju tym, ze na hocijaky priznak davaju antibiotika akoze "pre istotu".
A tymi bakteriami som myslel povodcu Anginy napriklad, je totizto celkom mozne, ze liecenim ich celkom nezlikvidujeme, iba potlacime a stale zostavaju v nasom organizme iba ich ma nas imunitny system pod kontrolou, takze sa nevedia mnozit a napadat ine bunky.
Ale v podstate sa zhodneme, ja sa iba snazim vzdy liecit maximalne Celaskonom, potenim, tekutinami a pod a ked mi je uplne zle siahnem po detskom Nurofene, ktory robi u mna zazraky. Myslim, ze keby sa spravam ako moj svagor a pravidelne uzivam Ibalgin pri akeomkolvek probleme mam mozno problem, aby mi nieco zabralo, ked mi je blbe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny