Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kruhy pod ocima meho syna - jak se jich zbavit

Chjo. Za prve prasky vseobecne su zvycajne svinstvo ktore viac skodi jak pomaha. Za druhe ak si myslis ze ma nejaku alergiu, tak sa to da vysetrit, su na to specialisti ktori urobia alergicke testy na vsetko mozne. Moze napr. blbo reagovat na roztoce ktore sa vyskytuju v postelnom pradle a matracoch, moze byt dobre skusit vymenit komplet postelne pradlo aj matrac aj vsetko (nech par dni spi inde janeviem na gauci s novym oblecenim aj novym vankusom)
Za tretie, ked fakt spi 11hodin, tak nech skusi spat len 8hodin. Neni to normalne a podla mna moze mat tie kruhy aj z toho ze spi moc vela. Za stvrte, ak ma otvorene usta a chrape, tak sa mu mozu zapchavat dychacie cesty, a tym padom casto nedycha a to rusi spanok (ludia tymto postihnuti maju udajne problem ze su furt nevyspati). Na to je dobre poradit sa s nejakym odbornikom na spanok a dychacie cesty apod.
BTW. ja osobne mam tiez kruhy, zrejme z neustaleho cumenia do obrazoviek 40rokov vkuse :D, a aj spim blbo (asi mam ciastocne problem s dychanim apod), no a co? Je mi to jedno. (P.S. mozno by mi pomohol sport a necumet vkuse do obrazovky, niekedy do penzie to snad este stihnem overit :D)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny