Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Motokolo v bytovém domě

Já nevím proč vždycky ty argumenty jak od malých dětí... To, že vy si přejete aby tam motokolo mohlo být, neznamená, že najdeme nějakou skulinku v zákoně, o kterou se můžete opřít. Ať už chcete nebo ne, audax vám to vysvětlil dokonale a nic s tím nenaděláte. Motokolo spadá do dopravních prostředků obsahujících kořlavé látky (byť je tam, jak píšte, "při dojetí nemáte...") a sklepní kóje patří k neodvětrávaným místnostem, ze zákona nevhodným ke skladování takovýchto zařízení, kvůli požární bezpečnosti (byť jsou tam, jak opět píšete, "tři malé okénka a nějaký ten vzduch tam jde...")

Víte, ono někdy je to dobře, někdy je to špatně, ale zákony jsou nějak napsány, nějak formulovány a toto je vždy směrodatné. Argumenty typu "slavný soude, já ho zmlátil jenom maličko" neobstojí...

Takže závěrem, správce má pravdu a pokud se nedomluvíte (jakože si myslím, že nedomluvíte, protože kdyby se nedejbože cokoli stalo, tak to může mít zásadní vliv i třeba na pojistné plnění apod.) budete muset motokolo, i s prázdnou nádrží, skladovat jinde :-/ Koneckonců, kdo a jak by neustále kontroloval, zda tam nemáte benzín...?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny