Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Každodenní pití energy drinků

Energetické nápoje mají specifickou chuť. Jsou i v plastech a jmenují se i jinak a v kolika kantýnách na firmách jsou ty plasty skoro vyprodané. A kupují si ji pracující lidé ;-)
Kávu odsuzuji stejně jako energetický nápoj až na to, že energetický nápoj je podáván jinak a není tradiční. A firmy začali apelovat na mladší generace různými potisky a jsou dosti výrazně distribuováný v nejruznějších reklamách.
Káva je zase tradiční protože se podává už roky. Je trochu víc přírodní.
Ovšem taky by mohl přijít nějaký znalec kávy a odsoudit všechny lidi co si dávají instantní kávu a bez sklenky vody k tomu a říct že to je chemická slátanina. A říct jooo všechno jednoduše zalít rychle vychlemtat a jedem do práce. Né to cedit tradičně a k tomu sklenku vody a pořádně si to vychutnat. (upřímně kávu piju zřídka, ale humus mi přišel když si to chlápek zalíval horkou vodou a pak do toho lil teplou vodu z kouhoutku na hajzlech aby měl víc kávy....)

Taurin a kofein jsou dvě látky které se můžou stát jistým způsobem návykové. Ovšem můžu být závislý i na celozrnném chlebu protože mi prostě chutná viď ;-) . Jak si to děcko pije tak ať.... furt lepší než kouření.
Energetické nápoje pije spousta lidí sportovců i slavných. Dneska je všude chemie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny