Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je to úvaha? :)

Zdravím. Ve škole jsme měli za úkol se podívat na film vlasy a budeme z toho psát slohovou práci - úvahu.
Chci se vás zeptat, jestli se jedná o úvahu, děkuji.

Jakmile jsem zjistil, že se mám podívat na film Vlasy, tak jsem se hned začal zajímat, co to je za film, o čem vůbec je a jak bude působit na mě? Po chvíli hledání na internetu jsem zjistil, že se jedná o velmi oblíbený film, i když vůbec netuším, proč. Myslím si, že film jako mohl být vskutku dobrý a mohl mít zajímavý konec. Samozřejmě neměl.
Z počátku na mě film působil tak, že hned po první minutě jsem litoval, že jsem dostal jen mononukleózu, a přežil. Počáteční děj mi přišel velice nezajímavý, a i když budeme uvažovat o tom, že režisér chtěl poukázat na dobu hippies, tak se stále jedná o ztrátu času, kterou jsem mohl využít líp. Třeba si udělat přestávku na záchod a nemusel jsem trpět. Po chvíli, kdy už jsem neočekával dožití dalšího dne, se film mírně zlepšil, ale stále bych byl radši v zapáchající místnosti smrdící jak poklopec, než to sledovat dál. Vážně nevím, co lidi přimělo se dodívat až sem, dobrovolně. Po první hodině filmu, která lze použít jako dilatace času u sci-fi filmů v budoucnosti, to začalo být kupodivu i mírně zajímavé. Bohužel, jen mírně. Poté, co hlavní hrdina odešel na vojnu, tak jsem s ním začal soucítit, že se vlastně nemohl mile rozloučit se svou milovanou. Zkuste se vžít do jeho kůže. Nenaštvalo by vás to? Naštěstí jeho dobrý přítel mu přišel pomoct. Nečekaně. Prohodili si tedy věci, identity a hlavní hrdina mohl jet za svou milou, ovšem to ještě netušil, že při své neúčasti na základně začne poplach a jeho přítel, který ho na malou chvíli zaskočil, odlétá bojovat do Vietnamu. Podle mého názoru dopadl ještě velmi dobře a umřel se ctí, vzhledem k tomu, co prováděl. Konec samozřejmě končí tím, jak jeho kamarádi, včetně hlavního hrdiny, oplakávají jeho hrob. Dojemná chvíle.
Nevím, co si teď o tom filmu myslíte vy, nicméně já zastávám názor, že film byl nudný, nezajímavý, předvídatelný a vůbec se mi nelíbil. I po zhlédnutí filmu jsem nepřišel na to, čím na ostatní lidi tak zapůsobil?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny