Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ojeté auto

Jak se říká, každý lišák chvalí svůj ocas :)
Aut je spousta, vyber si takové které se ti líbí, ve kterém se ti dobře jede.
Uvědomit si, naco ho budeš využívat. Dlouhé/krátké trasy, rodina, styl jízdy, vztah k autu, ale taky kolik jsi ochoten platit za ND atd....
Já mít 150 tisíc tak si hned kupuji BMW E46 330D sedan.
Ale budu muset rok/dva počkat :-( Měl jsem možnost se v tom projet a zjistit trochu tech. stránku toho auta a zamiloval jsem se. :)

Jinak jak už se psalo předemnou, auto od někoho známého je nejlepší co může být. Ale i v malém bazaru lze sehnat pěkné auto. Jen toho chce objezdit více a nebrat hned první. Takže si jeden den naplánovat třeba 5 aut, které objedeš a potom si vezmeš to nejlepší.

Nedávno jsme kupovali auto pro mamku. Objezdil jsem pár aut a u každého byla zakamuflovaná docela závažná porucha..... vždy na to měl prodejce vysvětlení takové, že např. Jsou tam nové bzdy proto to klepe, ono si to sedne...... Neznalej člověk uvěří a ještě je rád, že má nové brzdy ale ono nic....
Takových prodejců bylo několik, pak jsem našel vážně pekný kousek, který jsem hned bral. I pak mechanik doma mi říkal, že nevěří že to auto má takový věk.... že o něj muselo být velice dobře postaráno.

Dej sem nějaké nástřely toho po čem si se díval a uvidíme.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny