Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potřebují pomoct

Dobrý večer,mám problém s přitelkyní "16" ...dneska přijedu z noční k ní domů,položim si věci,a lehnu si kní,přitulím se kní a řekla mi o 3hodiny později,že budem jen "kamarádi" proč nvm... Prej mě už nechce nelíbím se ji... Že to chce zkusit z někým jiným.. Já mám čerstvých 19 chodím do práce,každý víkend jsem uní atd... Prostě snažím se,ale už zbytečně... Měla 19 října..měl jsem 12tku,a potom Mi vyčetla že jsem jí nekoupil růži nic,a to už ví její Máti... A co jsem odjel,tak se ptala její máti,jestli jsem jí aspoň popřál ke svátku...a máti řekla že jsem jí přál, a že dostane něco příští týden a dostala... A máti odpověděla "a není mu to blbé...." fákt nvm co si mám myslet,poraďte.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vim, ze v tomhle veku je to vsecko nove a nejspis intenzivnejsi, ale je treba se podivat pravde do o…
helemese 01.11.2015 22:40
helemese
zadnej chlap by nemel delat ze sebe debila kvuli zene Děláme to všichni, ale jako teorie dobrý.
karel 01.11.2015 23:13
karel
je rozdil udelat kompromis, vyjit s necim vstric apod. a delat ze sebe debila :) Ikdyz mezi tim muze… nový
helemese 02.11.2015 10:39
helemese
Já už Ten debil jsem,a budu :( nový
blahblah 02.11.2015 13:25
blahblah
Kopni ji do prdele a při tom si opakuj: "Ženská je jako tramvaj. Přijede další..." nový
Georgij Gadjukin 02.11.2015 13:53
Georgij Gadjukin
Já už Ten debil jsem,a budu :( Ale nejsi. Akorát jsi utrpěl životní zkušenost (určitě se ti bude ho… nový
Yarda 03.11.2015 08:23
Yarda
Máš recht. Když tam nejde o děcka a o velký prachy, jde o hovno. Za měsíc potká jinou a bude se mlát… nový
Prasak 03.11.2015 21:18
Prasak
Za pár (ne moc)let nebudeš věřit,jak jsi to bral vážně:-D.Snad Tě tenhle přístup k holkám brzy pustí… nový
Nuty 02.11.2015 14:19
Nuty
Neboj, Lasek bude jeste v tvem veku zpousta do budoucna. Tahle holcina ti za to nestoji a khor kdyz… poslední
pospa65 04.11.2015 07:55
pospa65

Vim, ze v tomhle veku je to vsecko nove a nejspis intenzivnejsi, ale je treba se podivat pravde do oci. Ona o tebe uz nestoji a ty ze sebe delas jen hnupa. Ale neni se cemu divit, 16ti leta holka je proste preletava...ona ani naznakem netusi, co chce a je uplne bezne, ze tyhle mlady pipeny proste behaji od kluka ke klukovi. Vas vztah skoncil, to je jasny. Kazde natahovani je jen uz hrebicek do tve hrdosti. A 14ti denni pauza? Nic takoveho neexistuje...jen ji bylo neprijemne ti to rict na rovinu, tak si nasla berlicku a doufa, ze na ni prestanes tlacit a pochopis, ze tohle skoncilo. Vim, ze zamilovanost je silnej cit a ze tu na poradne hledas nadeji, ze to vlastne takhle neni, ale sam vis, ze je konec. My kluci v tomhle veku se proste dokazeme chovat jako hrozni noumove. Taky jsem byl za hnupa...

Chces poradit? Zvedni hlavu a odejdi. S hrdosti a bez ponizovani jedne ci druhe strany. Jestli chce byt tak uboha a pomlouvat te, udela to, neovlivnis to. Nesnizuj se na jeji urovni a proste bez o dum dal. A kdyz te bude chtit zpet? A to se muze lehko stat, kdyz se na ni jednoznacne vyprdnes...tak se na ni usmej a odmitni. Nezalezi, jak tezke to bude...ono to preboli, jsi mladej kluk. Ale zadnej chlap by nemel delat ze sebe debila kvuli zene. Stejne jako zena ze sebe nesmi delat debila kvuli chlapovi. Proto se tomu rika "partnerstvi". Pokud jeden za druhym dolejza a druhej si z nej dela srandu a sousta s jinym, pak to neni vztah, ale zneuzivani. Bud chlap a bez, jinak to proste nejde.

PS. Vsecko soudim jen dle toho, co si tu napsal, podrobnosti tu nezna nikdo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru