Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bojím se mamky !

Jestli chodíš do sedmé třídy tak potom co to uděláš a uklidíš tak klidně za mamkou přijď a promluv si s ní. Že se snažíš to uklízet, ale nemůžeš za to že nechodíš neustále po domě a nehledáš bordel. A že tě to třeba mrzelo že ty jsi to chtěla uklidit hned jak ses to dozvěděla a ona na tebe vyjela. Ona ti to vysvětlí pokud se jí něco nelíbí. Ale ty nemáš se urazit a brát to jako urážku ale jako výzvu pro příště a úkol pro sebe a svoje sebezdokonalování a prevenci neúspěchu za který bys mohla být kárána.
Za známky jsi zodpovědná ty sama a ona chce ať se máš ty lépe po škole až začneš studovat něco jiného a ty znalosti ze základky budeš potřebovat.
Je to trochu ošemetné ta výchova fyzickým trestem, někdo to bere jako normální a někdo zase jako nenormální.
Zkus zamezit špatné známky a když něco neumíš tak se zeptej mamky ať ti poradí. Nebo učitelky se zeptej že to nechápeš. Chápu že někteří dostanou špatnou známku za kreslení nebo tělocvik protože jim to prostě nejde a talentově nejsou vyspělý na tuto činnost. Ale ostatní předměty se dají naučit ne ?
Hold kolikrát si říkám že jsem byl idiot a neučil se lépe že když se něco udělá hned tak to je lepší. První práce potom zábava a bylo by to o tolik jednodušší a lidé by tě měli o dost radši ;-) Potom jak bys viděla výsledky tak si říkáš "Já jsem tak dobrá/ý a je to pěkný pocit".
Když kolikrát vidím ostatní jak se nesnaží a potom se chytají za hlavu tak si taky říkám že jsem rád že jsem tomu předešel a prevencí a přípravou a pílí dostál lepšímu výsledku a životu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny