Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co vařit - řidič

Velmi jednoduche su napr. cestoviny, netreba to chladit, uvaris ich vo vode osolenej (nos si so sebou bandasku obyc.vody, na 100g cestovin potrebujes 1l vody ktoru potom vylejes), a teoreticky na to staci dat pesto (len malo, max polovicu malickej flasky, pesto ma vyraznu chut) a na to parmezan nastruhany, ten ale asi treba chladit, ale zas neni to az tak kriticke podla mna den-tri by vyrdzal keby bol vceku a struhal by si si ho az na tie cestoviny struhadlom (ale netusim kolko to vydrzi bez chladenia). Pripadne nejaky struhany syr maju mozno aj na benzinkach apod. alebo to budes jest bez syra. Alebo omacky na cestoviny existuju aj vo flaskach, moc to nejem ale existuju. Omacku treba ale tiez zohriat, potrebujes 2 hrnce. Cestoviny musis precedit, spagety musis cez sitko, vacsie cestoviny napr. vrtaky sa daju zliat aj tak ze das na hrniec pokryvku trochu sikmo a vodu vylejes cez vzniknutu skaru.

Alebo ina vec ktoru netreba chladit su suche klobasy a salamy (neviem nabeton ale v obchodoch su bezne niektore druhy len tak na regali nechladenom). To si pripadne mozes aj nakrajat na tie spagety :D Alebo si kupis kdesi po ceste vajca a hodis na panvicu tu klobasu nakrajanu a na to vajcia. (BTW. inac tusim som kdesi pocul ze cerstve vajca este par dni (alebo tyzden) potom jak ich zniesla kura sa nemusia chladit, az po nejakych X dnoch musia byt chladene, ale negarantujem neviem nabeton)

Alebo este zavarat do flasiek sa daju aj polievky, tie v konzervach v marketoch su hrozne sracky (aspon ja to nemozem jest) ale da sa uvarit si svoju zeleninovu polievku alebo jaku chces napr. gulas apod ked si doma a zavarit to do flasiek (potrebujes flasky a vediet jak sa to zavara, jak normalne zavaraniny musi sa to zahriat vo vodnom kupeli nejakych par hodin ci kolko dokonale uzavreta flaska, nagoogli si to). To by malo potom vydrzat aj bez chladenia tych par dni/tyzden ta polievka apod

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny