Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co vařit - řidič

Zdravím,
potřeboval bych poradit co vařit jako řidič z povolání. Mám jen plynový vařič, hrnec, pánev. Hlavní problém je, že nemám v autě lednici. Takže normální maso odpadá.
V práci jsem od pondělí od rána a v pátek večer se vracím domů. Přes týden se do obchodu nedostanu, takže si nakupuji jídlo na týden v neděli.
Přes den na vaření není čas. Volno mám až večer. Tak nejlépe kdyby se to jídlo dalo večer uvařit a další den by se přes den dalo ještě jíst.

Teď to řeším tak, že si nakoupím chleba/rohlíky a kvalitnější hovězí/vepřové konzervy(95% masa) + občas nějakou polívku v prášku a tím se nějak přes týden živím. Od rána až do večera většinou nejím vůbec, maximálně nějakou horalku, jablko a až k večeru kolem 18:00 je čas si něco uvařit a najíst se. No prostě nic moc zdravá strava. Rád bych to změnil.

Říkal jsem si, že by se dala uvařit čočka/hrách to se dá jíst i studené přes den.
Dala by se uvařit rýže, těstoviny i brambory. Ale co k tomu? Koupil jsem si minulý týden nějakou omáčku v plechovce na těstoviny, ale větší sajrajt jsem v životě nejedl tak celý obsah hrnce putoval do koše a byl jsem raději hladem. A to nejsem v jídle vůbec vybíravý.



Budu moc rád za nějaké recepty.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny