Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prestat kourit travu?

Ahoj je mi 22 a nejsem si zcela jist jestli mam prestat kourit travu (kourim skoro rok). Jde o to ze jsem byl od 18-21 silne zavisly na automatech ktere jsem prokladal pervitinem. Kdyz jsem nastoupil na kolej na vysokou skolu poznal jsem par lidi kteri porad hulili a tak jsem zacal hulit s nema. Uz snad od prvniho brka jsem na automat nesahl a caru jsem nemel dele nez rok, ale rikam si ze je cas se zase posunout dale a ackoliv si to uzivam tak mi to leze celkem do penez ( i s cigaretama celkem 6500kc mesicne).
Nejake navrhy co dal? Cvicim, zdrave jim, ctu knizky, dobre se ucim, mam dve zamestnani , studuju Vysokou skolu.. Mam strach ze me prestane fura veci bavit a i se znamyma nebudu mit za chvili ten hlavni duvod se sejit. Prosim poradte
Ps. Rika se ze jedna droga nahrazuje druhou a tak mam i celkem strach ze zacnu zase blbnout jako kdysi i kdyz se hodne veci od te doby uz zmenilo. Neberte me prosim jako nejakou trosku nebo fetaka. Jsem obycejnej kluk jen jsem poznal i tvrdsi stranky zivota bohuzel nektere veci si clovek nevybere a prijdou sami.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ten blbec chce přestat fetovat, ale tak, aby nemusel přestat fetovat:-D ...Sex bych bral mit holku,…
Yarda 23.11.2015 18:47
Yarda
:D ale jo vedlo by a vede jen by s k tomu nemel vyjadrovat kazdy kdo si chce zanadavat. Nevim rikam…
xron22 23.11.2015 18:58
xron22
Tebe to neškodí, tebe to prospieva ako Dušanovi, tak kľudne pokračuj ďalej, keď si o niečom myslíš,…
Peter84 24.11.2015 07:52
Peter84
Kazdy je snad jiny a srovnavat se Dusanem nebudeme zene. nový
xron22 24.11.2015 11:27
xron22
Kdo chce kam, pomozme mu tam aneb kdo jinému jámu kopá až se ucho utrhne. ...Jen mi je lito jak tvo… nový
Yarda 24.11.2015 11:03
Yarda
Vidis muj tatka je 6let po smrti. Ale ja si nestezuju, ja si holt prosel jinej zivot nez tvoji synov… nový
xron22 24.11.2015 11:26
xron22
Jsem z tebe [img.obrazky.cz] Ptáš se na názor ostatních, jestli kouřit trávu (nebo co se s tou trávo… nový
Yarda 24.11.2015 11:47
Yarda
Ne ja jen jestli se nekdo nesetkal s tim co mam ja. Ze jedna droga me nahradila druhou tot cele a ne… nový
xron22 24.11.2015 12:11
xron22
To ze jedna droga nahradi druhou je normalna vec ale idealne je prestat s oboma drogami, a nezacat a… nový
MM.. 24.11.2015 13:32
MM..
Hele, jakym stylem hulis? Jestli je to styl rani joint a kava, jinak nefunguju, tak mas docela probl…
bahno 24.11.2015 09:31
bahno
Bez travy funguju v pohode ale vsude kam jdu tam mam moznost si zapalit. Hulim snad kazdej den bud p… poslední
xron22 24.11.2015 16:44
xron22

Ten blbec chce přestat fetovat, ale tak, aby nemusel přestat fetovat:-D

...Sex bych bral mit holku, jenze tu si nenajdu...

A pořádná holka se nějakýho blbýho feťáka nedotkne ani násadou od krumpáče.

Hochu, je to tvrdé, ale je to tak.
Tak se rozmysli, co vlastně chceš a co jsi schopen a ochoten pro to udělat. Každý svého štěstí strojvedoucím.

Admine, můžeš s tím tématem něco udělat. IMHO to k ničemu smysluplnému nevede.

:D ale jo vedlo by a vede jen by s k tomu nemel vyjadrovat kazdy kdo si chce zanadavat. Nevim rikam ze vedu spokojenej zivot, plat mam ciste ceskej prumer :D nevim mozna jsem fetak ale nijak mi ta droga neprekazi, neomezuje a ani boze muj nemusim kvuli ni krast nebo lhat. At to admin smaze stejne ses ani nevyjadril k tematu jako 90% lidi tady. Jen mi je lito jak tvoje decko jednou zacne fetovat takovej kreten ale snad mit deti nebude.

Kdo chce kam, pomozme mu tam aneb kdo jinému jámu kopá až se ucho utrhne.

...Jen mi je lito jak tvoje decko jednou zacne fetovat takovej kreten ale snad mit deti nebude...

Pro tvou informaci: Mám dva syny, oba už plnoletí, drogy snad neberou, ani cigarety nekouří a alkohol jen občas (co vlastně z toho života mají?).
A já jsem v tomhle seznamu (a taky se to obešlo bez fetování - i když tohle je taky vysoce návyková činnost:-)
ODZPLST.HTM

Vidis muj tatka je 6let po smrti. Ale ja si nestezuju, ja si holt prosel jinej zivot nez tvoji synove a bohuzel to skoncilo v herne z cehoz mi trvalo se vymotat skoro tri roky a to diky ty trave ktere ty rikas fet. At to zni jak zni ono mi to fakt pomohlo na tom nejvetsim levlu. Ja taky ziju plnohodnotnej zivot - nemam ani pc, protoze 10min na kompu denne je pro me ztrata casu. Staci me mobil na kterem vyridim vse u ranniho kaffe a pak vecer pred spanim v posteli. To ze jsem tu cosik napsal byla asi chyba, omlouvam se. Pokud maji tvoji synove prijem okolo 25k mesicne, 30 pratel a nezastavi se od rana do rana tak gratuluju jsou na dobre ceste. Ja to mam jen si dam cigaretku brcko a nikomu snad neublizuju abych se citil provinile.

Ne ja jen jestli se nekdo nesetkal s tim co mam ja. Ze jedna droga me nahradila druhou tot cele a nechlubim se. Pod kontrolou to mam zas nejsem hlava vyhulena a snad ani nebudu. To je fuk diky za nazor kazdy nazor si cenim uz jen z fuvodu ze clovek obetoval chvili casu pro to, ale hadat se nejdu coz podle me jde u 80% lidi jen o tohle. Koncim mejte se a pokud mate na admina kontakt at to tu cele smaze ja si tu nechci vypisovat s tatikama,ac zkusenyma to rozhodne ano, no v tehle vecech se poradim jinde diky za trpelivost.

To ze jedna droga nahradi druhou je normalna vec ale idealne je prestat s oboma drogami, a nezacat ani s dalsou tretou, ty sam to musis kontrolovat. Neni problem raz za cas povedzme 3x za rok na nejakej party nieco zahulit alebo vypit, ale nerob to pravidelne 3x za tyzden apod, to si proste len ty musis povedat ze ne. Ruky a nohy kontrolujes vedome hlavou a ked hlavou povies nebudem to robit tak to ruky a nohy nebudu robit. Nutkanie prejde po case, hlavne musis robit nieco ine co sposobuje nejake pozitky (ale nesposobuje zavislost), trebars som spominal to jedlo alebo film alebo aj si najdi partnerku apod, potom ta budu uspokovat tieto veci a mozog zabudne na drogu.

Hele, jakym stylem hulis? Jestli je to styl rani joint a kava, jinak nefunguju, tak mas docela problem. Jestli si vecer po praci ubalis relaxacni brcko, tak to zas az takovej problem neni. A ono to pak prejde samo, coz dost vidim na sobe. Hulim furt, i kdyz uz se k tomu spis hlasim - prisli deti, rodina, neni na to cas. Ale jednou za cas si zahulim rad, ne ze ne, jenom z frekvence 6g tejdne jsem se v prubehu casu presunul na 2g na pul roku...

Bez travy funguju v pohode ale vsude kam jdu tam mam moznost si zapalit. Hulim snad kazdej den bud po obede na 2h relax protoze pracuju v noci a pak po praci na uvolneni hlavy, jinak bych neusnul :/. Ted ovsem nehulim 6 dni a uplna pohoda. Uvidime jak se to vyvine no do konce ledna bych s tim chtel na jedno brko tydne a do leta to omezit uplne. Uz to mam spocitany tak snad :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...