Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chudnutie

Nepises sice vysku, ale ak to nie su 2m tak 95kg bude asi dost.
Chudnutie je jednoduche, ovela tazsie je udrzat si vahu. Aby si sa vyhol jojo efektu musis zmenit celu zivotnu filozofiu. Takze otazka znie, kde je u teba problem? Mas rad jedlo, alebo nemas rad pohyb?
Dietou moc nevyhras, ak sa ti podari zhodit a prestanes ju drzat telo si to rychlo vrati spat a navyse ti nieco prida. To su ti ludia, co cely zivot chudnu a priberaju a maju z toho potom depky.
Rozpisovat sa konkretne nebudem, skus kludne ryzovu kuru, co je tu v clankoch, bacha je to zahul na psychiku;o).
Vseobecne.
Strava tvori gro uspechu, pohyb to samozrejme velmi dobre doplna.
Radsej jest 5x denne mensie porcie ako 2-3x denne velke. Jedlo nehltat, radsej jest pomaly a vychutnavat si to.
Gro stravy prijat doobeda, na vecer to utlmovat. AK nebudes jest nic 3h pred spanim bude to dobre, ak si stanovis, ze posledne jedlo je o 18:00 este lepsie (ak nestihnes smola, uz si proste nic nedas).
Posilovanim si samozrejme neublizis, ale vacsi vydaj energie ako pri posilovani vydas pri akomkolvek aerobnom cviceni. Pozor na plavanie, tam palis realitvne malo energie, je to skor relaxacny sport ako aerobny, cyklistika je fajn, ale beh ma vyssiu ucinnost. Jedine, zeby si si na bicykli daval kopce to ta vystavi dostatocne.
Najviac kalorii spalis behom do kopca. Ak nemas po ruke kopec najdi si schody. Ludia sa casto hanbia chodit po schodoch, ale ja som kedysi trenoval beh na 12 poschodie. V najlepsej forme som dokonca prisiel skoro zaroven s vytahom co si pamatam. Samozrejme lepsie brat schody po 2 ako po jednom, aj ked na zaciatok kludne tak.
Cele chudnutie nie je ziadna veda, je to cista matika...ak vydas viac energie ako prijmes schudnes. Ak rad papas, papaj dalej, ale o to viac sa musis hybat a o to narocnejsi druh pohybu musis volit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny