Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém v lásce

Dobrý den přeji , mám určitý problém s kterým bych potřeboval velmi pomoc a poradit. Jsem v prváku a od září se o mě snažila jedna slečna ze třídy. Z počátku jsem nebyl příliš nákloný k tomu že se o mě snažila ale potom jsem podlehl a začla ta opravdová láska líbali jsme se,držení za ruce , mazlení apod. Bylo to něco úžasného. Abych pokračoval tak jednou v neděli jsem pro ní šel na nádro jelikož jsme na intru a to bylo vše v pořádku furt krásný vztah. Ale nutno podotknout , že jsme spolu ještě nechodili ale už se k tomu každou chívíli zchylovalo. Ale po neděli ,v pondělí se něco změnilo chovala se jinak a byla jiná nevím proč už z toho mi bylo hnusně a smutně. Tak to trvalo asi 14 dní a tento týden opět v pondělí mi sdělila že se vrátila k jejímu ex s kterým byla rok. Nepochopil jsem proč a co jsem udělal za chybu . Mluvil jsem sní o tom brečela mi do ramene nemohla se mi podívat do očí. Prosím poraďte co bych měl dělat a čemu se vyvarovat. A popřípadě vydrží vztah když se vrátí dotyčný ke svému ex ? Opravdu prosím za rady apod.

Děkuji alespoň za nějáké rady vše mi pomůže :/

Předmět Autor Datum
Co chceš radit? Prostě tě poslala k šípku a vrátila se k bývalýmu. S tím nic nenaděláš, nikoho nemůž… nový
Prasak 12.12.2015 20:01
Prasak
Máš určitě pravdu. Tech náručí je víc v aktuální době ale ona byla prostě něčím vyjmečná .. Každopád… nový
Sorent 12.12.2015 20:12
Sorent
Holka, co se vrací k bývalýmu, je nerozhodná, nejistá - kvůli něčemu se rozešli a přesto to zkouší s… nový
Prasak 12.12.2015 20:25
Prasak
Máš pravdu Prasaku. Pro tazatele je to jistá výhoda, ona to s bývalým zkouší znovu, protože on ji pr… nový
Hanyse.k 12.12.2015 20:38
Hanyse.k
Ale opravdu nutno podotknout , že měli opravdu hezký vztah ale ke konci se častěji hádali. nový
Sorent 12.12.2015 20:57
Sorent
Tzn. zpočátku měli růžový brýle, který později spadly z očí. Vztahy prověří až skutečný problémy, te… nový
Prasak 12.12.2015 22:33
Prasak
Každá rada drahá. Nevím co ti všechno řekla, řekla, ti proč se vrátila k bývalému ? A proč se s ním… nový
Hanyse.k 12.12.2015 20:05
Hanyse.k
Když jsem se ji zeptal jednou o samotě když jsme to vše rozebírali tak asi minutu mlčela a na otázku… nový
Sorent 12.12.2015 20:16
Sorent
To jsou tzv. fatalistky - miluje toho "hajzla" a nemůže si pomoct, přesto že je to hajzl (beru to ob… nový
Prasak 12.12.2015 20:33
Prasak
Myslím že ona jeho miluje víc než mě , jsou spolu pár dní a neustále si píšou , jeho fotka na tapetě… nový
Sorent 12.12.2015 21:01
Sorent
Jo, taky jsem kdysi znal jednu takovou, která se "podruhé zamilovala" do toho svýho. Přestože ji ten… nový
Prasak 12.12.2015 22:44
Prasak
... ženská je od ráje podivnej tvor ... MUDr. Plzák v jedné knížce psal, že když chlap dostane od ž… nový
Yarda 12.12.2015 21:19
Yarda
Pěkně řečeno :) Ale vývrtkám a lítání moc neholduji spíše armádě , policii a sportu :) nový
Sorent 12.12.2015 23:03
Sorent
Cim viac toho zazijes tim viac budes skusenejsi na buduce to budes uz riesit inak prve zamilovanie b… poslední
McSmekac 24.12.2015 14:40
McSmekac

Co chceš radit? Prostě tě poslala k šípku a vrátila se k bývalýmu. S tím nic nenaděláš, nikoho nemůžeš nutit do vztahu.
Nemusel jsi udělat žádnou chybu, jen se jí to rozleželo v kokosu a rozhodla se jít k bývalýmu. Nehledej chybu v sobě.

Nakonec přece jen radu dám - najdi si jinou. V náručí jiné zapomeneš na předchozí strasti.
Ženských jsou mraky a ve věku pod 22 let nečekej od ženské dlouhodobý perspektivní vztah na celej život. Do tý doby samy neví, co chcou a tak zkouší a hledají. Ale to i chlapi.

Holka, co se vrací k bývalýmu, je nerozhodná, nejistá - kvůli něčemu se rozešli a přesto to zkouší s tím samým znovu. Znám takový případy a takový návraty nedopadají dobře, nejhorší je, když se takto k sobě vrací opakovaně.

Mimochodem - výjimečných holek je na světě opravdu hodně. Každá je něčím výjimečná, pokud se ti líbí.

Máš pravdu Prasaku. Pro tazatele je to jistá výhoda, ona to s bývalým zkouší znovu, protože on ji pravděpodobně nasliboval, že už nebude dělat to co dělal a kvůli čemu se rozešli, ale stejně to sklouzne do "starých" kolejí a bude zase bývalý. Pokud o ní tazatel stojí a nějaký čas vydrží, možná budou zase spolu.

Každá rada drahá. Nevím co ti všechno řekla, řekla, ti proč se vrátila k bývalému ? A proč se s ním předtím rozešla ? Je dost vysoká pravděpodobnost, že se z toho samého důvodu rozejdou znovu. Chce to prostě čas. Chovej se k ní jako kamarád, nevnucuj se ale taky se ji úplně nevyhýbej.

To jsou tzv. fatalistky - miluje toho "hajzla" a nemůže si pomoct, přesto že je to hajzl (beru to obecně, nikoliv přímo na ni).
Teď konkrétněji - tebe má ráda a mrzí ji, že ti nejspíš pomačkala srdce, ale táhne ji to k bývalýmu víc. Jak psal předřečník, prostě buď k ní dál milej, nevnucuj se, prostě kámoš. Nejhorší je, kdybys otočil a začal ji nenávidět. To bys byl pěkně pokřivenej charakter a navíc je to chování malýho děcka.
Dej tomu čas. Jo a kdyby nakonec přece jen od něj odešla a zaparkovala by u tebe, buď ve střehu, aby to zase nebylo jen přechodný období. Uvidíš, jestli vztah s tebou rozjede na plnej plyn.

Myslím že ona jeho miluje víc než mě , jsou spolu pár dní a neustále si píšou , jeho fotka na tapetě mobilu a další. A rodiče té dotyčné ho mají rádi a myslím že kdyby se rozešli a nastala ta situace a vrátila se ke mě tak za 1. nevím jestli jí to nebude blbé a za 2. její rodiče by mě neměli zrovna v oblibě. A ty fatalistky to je pěkné pojmenování :)

Jo, taky jsem kdysi znal jednu takovou, která se "podruhé zamilovala" do toho svýho. Přestože ji ten borec zahýbal, věděla to, stejně se k němu vrátila. Ten borec byl kretén (znal jsem se s ním) a ona, sice hezká, ale myslitelka to zrovna nebyla. Nemyslím, že by se nějak změnil.

No, řekl bych, že máš jasno - je čas se podívat po jiné. A uvidíš, jakmile si budeš rozumnět s nějakou jinou, na tuhle zapomeneš. Opravdu jich je hodně, vybírej dobře. Co si narazíš, to budeš mít, nedrž vztah jen kvůli tomu, abys měl s kým chrápat. To nikam nevede, šťastnej z toho nebudeš.

Cim viac toho zazijes tim viac budes skusenejsi na buduce to budes uz riesit inak prve zamilovanie byva velmi pekne rozbusi sa ti srdce citis sa ako v raji ale potom to skonci a ty vies na dalsou vztahu hodnotit porovnavat co bolo lepsie co mozes zlepsit kde neurobis uz chybu. Hlavne miluj nemysli tim dole ale tim hore vztah zacina najskor mozgom a neskor to pride

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru