Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hrozně mě zklamal svým postojem a opravdu nevím co si o tom celém mám myslet ??

Samozrejme, ze ma. A je to hlavne o vztahoch, ktore vznikly, ci funguju cez net. Pisana forma nikdy nenahradi osobnu komunikaciu a my si radi vymyslame veci, ktore tam nie su.
Je to logicke, chlapik ma svoje pravidla, ty si sa pokusila jeho pravidla porusit a on sel o dum dal. Nehladaj v tom nic zakerne, ma to pocitacovo presnu definicu a chybu si spravila ty tym, ze si si ho sama pred sebou vykreslovala v inych farbach ako on v skutocnosti ma. Je to chladne, ale je to logicke a snad iba zena sa moze zacat domnievat, ze ked s niekym spava a obcas idu do restiky, ze z toho moze byt po case laska. Mozno vo filme.
V realnom zivote okrem sexu a obcasneho jedla zacnu ludia, co k sebe nieco citia zdielat aj ine bezne veci, co patria k zivotu.
Neries to, uzavri to s tym, ze nabuduce zacnes riesit aj ine bezne veci skor a pozvanie na veceru, ci dobry sex budes brat vzdy ako bonus a nie ako zaklad vztahu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny