Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hrozně mě zklamal svým postojem a opravdu nevím co si o tom celém mám myslet ??

Scházela jsem se s jedním mužem, co byl starší vždy se ke mě choval velmi hezky v posteli myslel spíše na mě než na sebe. Bylo mi s ním velmi dobře a začala jsem k němu něco cítit i on mi dával najevo ,že ke mě něco cítí a taky mi to řekl, bylo to na něm vidět podle podle toho jak se dívá. Sházíme se 4 roky. Řekla jsem mu ,že bych ráda kdybychom si dávali dárky k vánocům, k narozeninám a k svátku, že by to bylo hezké. Jenže on řekl něco co nechápu, že se přece scházíme kvůli sobě a jak si jeden klade nároky tak je to špatné. Já si nemyslím ,že by to byli nějaké nároky. Přece to není nic co by se nedalo splnit. On mi řekl ,že to nejde, že ne že by nechtěl ,ale prostě to nejde. Jak některé věci jdou a jiné nejdou . Opravdu jsem nechápavě zírala do monitoru co napsal a příjde mi to jako výmluva. že prý si můžem popřát a můžem si dát víno, ale prý víc nejde a nepůjde. Úplně se změnil a řekl ,že náš vztah není klasický vztah, ale vztah jen o sexu. Takže to že mě miluje nejspíš byla lež. Přitom není ten typ co tohle říká běžně. Tudíž jsem mu napsala, že já se s ním kvůli sexu nescházím, že to bych se s ním tak dlouho nescházela a že mám také nějaké city a myslela jsem podle toho jak se choval, že on taky. Opravdu mě to naštvalo a cítím se zrazená a podvedená. Napsal to tak hnusně ,že jsem to musela i když jsem nechtěla ukončit, protože nechci někomu dělat jen pouhou matraci na sex. Napsala jsem mu, že jen na sex si může koupit nafukovací pannu, že ta nemá žádné city ani žádné potřeby. A on mi napsal ráno: proč pannu když na privátech jsou krásné a mladé ochotné holky. A poslal mi odkaz na prostitutku. A dál napsal: podle toho co píšeš jsi stará fyzicky a i psychicky v tom případě. Pěkné vánoce a hlavně se nerozčiluj .
Opravdu mě to naštvalo a urazilo . A už jsem mu na to nic nenapsala. Co si tím chce jako dokazovat? proč se najednou takto zachoval? Je úplně jak někdo jiný. Nikdy mu na mě nezáleželo?Má někdo s něčím podobným zkušenost .? Díky za rady.

loading...
Předmět Autor Datum
Samozrejme, ze ma. A je to hlavne o vztahoch, ktore vznikly, ci funguju cez net. Pisana forma nikdy…
fleg 14.12.2015 12:23
fleg
bych ráda kdybychom si dávali dárky k vánocům, k narozeninám a k svátku jo, takhle to začíná a za c…
jirka44 14.12.2015 12:51
jirka44
Jirka44: O žádné svatbě jsem nikdy nemluvila. ani bych to po něm nechtěla. Mě jde jen to, že jsem mu…
blackmilk 14.12.2015 13:01
blackmilk
Milenka/milenec ale JE jen služba na sex, nenamlouvej si opak. Milenec ještě může být chápán jako zd…
L-Core 14.12.2015 14:16
L-Core
Pamatuj si jednu důležitou věc. Ústupky/kompromisy je nutno prosadit v prvním půlroce budování vztah…
Araneus84 14.12.2015 14:23
Araneus84
Lidé jsou různé. Nenapsala jsi nic o sobě (třeba kolik ti je let, co děláš, jaké s ním máš záměry) a… poslední
Yarda 14.12.2015 22:37
Yarda

Samozrejme, ze ma. A je to hlavne o vztahoch, ktore vznikly, ci funguju cez net. Pisana forma nikdy nenahradi osobnu komunikaciu a my si radi vymyslame veci, ktore tam nie su.
Je to logicke, chlapik ma svoje pravidla, ty si sa pokusila jeho pravidla porusit a on sel o dum dal. Nehladaj v tom nic zakerne, ma to pocitacovo presnu definicu a chybu si spravila ty tym, ze si si ho sama pred sebou vykreslovala v inych farbach ako on v skutocnosti ma. Je to chladne, ale je to logicke a snad iba zena sa moze zacat domnievat, ze ked s niekym spava a obcas idu do restiky, ze z toho moze byt po case laska. Mozno vo filme.
V realnom zivote okrem sexu a obcasneho jedla zacnu ludia, co k sebe nieco citia zdielat aj ine bezne veci, co patria k zivotu.
Neries to, uzavri to s tym, ze nabuduce zacnes riesit aj ine bezne veci skor a pozvanie na veceru, ci dobry sex budes brat vzdy ako bonus a nie ako zaklad vztahu.

Jirka44: O žádné svatbě jsem nikdy nemluvila. ani bych to po něm nechtěla. Mě jde jen to, že jsem mu ani za žádný dárek nestála. Dal mi tím vlastně najevo ,že mu na mě vůbec nezáleží. Milenky jsou hýčkány běžně. Pak co jsem pro něj byla, jenom nějaká levná služba na sex. Prostě mi ublížil.

Pamatuj si jednu důležitou věc. Ústupky/kompromisy je nutno prosadit v prvním půlroce budování vztahu (bez ohledu na to, zda životního nebo jen sexuálního), kdy trvá zamilovanost. Aneb pokud bych na přítelkyni vyrukoval s trojkou s kamarádkou z ničeho nic po 4 letech vztahu, zeptala by se mě, jestli jsem se nezbláznil. Zatímco když jsem to samé udělal u nového vztahu během prvních 3 měsíců, vyšlo to. :-D
Později už je možné směňovat jen něco za něco. Aneb budu chodit na trénink jen 2x týdně, abych byl večer doma s tebou, když budu mít aspoň jeden den z víkendu pro sebe, apod.

Když by sis o dárky řekla po prvním sexu nebo ještě lépe pár minut před prvním sexem, vyslovil by souhlas bez odmlouvání okamžitě. :)) Čtyry roky vztahu s kamarádkou s výhodami, která doteď píchala v podstatě "za rohlík" a najednou, když už je po 4 letech "okoukaná" a chtělo by to změnu navíc začne chtít dárky... To je nejvyšší čas to ukončit. Resp. chovat se tak, aby holka sama to ukončila a chlap měl čisté svědomí. Ono poslat holce odkaz na šlapku (pokud to není v rámci prvního půl roku vztahu :))) fakticky znamená naznačovat ji tím, že už to chce skončit.

To fleg:
Nesouhlasím s tvým pojetím sexu ve vztahu. Sex je ten rozdíl mezi jakýmkoli vztahem a kamarádstvím. Kdybych měl použít metaforu např. s autem, tak sex je motor. Bez něho to prostě nepojede. Opravdu to není jen nějaký "bonus" typu držáčku na limonádu.

Lidé jsou různé.
Nenapsala jsi nic o sobě (třeba kolik ti je let, co děláš, jaké s ním máš záměry) ani o něm (třeba jestli není ženatý a doma nechce vysvětlovat, jak k tomu dárku přišel a za co utratil ty peníze co mu chybějí v peněžence).
Čtyři roky, to je dlouhá doba. Buď na manželství a založení rodiny nebo na zahnutí kramlí a hledání někoho jiného.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...