Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hrozně mě zklamal svým postojem a opravdu nevím co si o tom celém mám myslet ??

Pamatuj si jednu důležitou věc. Ústupky/kompromisy je nutno prosadit v prvním půlroce budování vztahu (bez ohledu na to, zda životního nebo jen sexuálního), kdy trvá zamilovanost. Aneb pokud bych na přítelkyni vyrukoval s trojkou s kamarádkou z ničeho nic po 4 letech vztahu, zeptala by se mě, jestli jsem se nezbláznil. Zatímco když jsem to samé udělal u nového vztahu během prvních 3 měsíců, vyšlo to. :-D
Později už je možné směňovat jen něco za něco. Aneb budu chodit na trénink jen 2x týdně, abych byl večer doma s tebou, když budu mít aspoň jeden den z víkendu pro sebe, apod.

Když by sis o dárky řekla po prvním sexu nebo ještě lépe pár minut před prvním sexem, vyslovil by souhlas bez odmlouvání okamžitě. :)) Čtyry roky vztahu s kamarádkou s výhodami, která doteď píchala v podstatě "za rohlík" a najednou, když už je po 4 letech "okoukaná" a chtělo by to změnu navíc začne chtít dárky... To je nejvyšší čas to ukončit. Resp. chovat se tak, aby holka sama to ukončila a chlap měl čisté svědomí. Ono poslat holce odkaz na šlapku (pokud to není v rámci prvního půl roku vztahu :))) fakticky znamená naznačovat ji tím, že už to chce skončit.

To fleg:
Nesouhlasím s tvým pojetím sexu ve vztahu. Sex je ten rozdíl mezi jakýmkoli vztahem a kamarádstvím. Kdybych měl použít metaforu např. s autem, tak sex je motor. Bez něho to prostě nepojede. Opravdu to není jen nějaký "bonus" typu držáčku na limonádu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny