Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zhubnout ?

Zdravím.Prosím o radu jak zhubnout protože mě se to fakt nedaří.Poslední dobou mě začalo vadit to jak jsem hrozně tlustý a nevím jak zhubnout.2x týdně hraju fotbal a tam se dost vyběhám a vysportuji + si chodím semtam ven zaběhat.Sladkým jsem se přestal cpát před dlouhou dobou a jím jen ráno , odpoledne , večer.Nejím nic nezdravého do fast foodu nechodím a ani nepožívám sladké pití.Semtam kofolu ale to jen občas.Já nechápu jakto že jsem vážně tak tlustý.Ne nejedná se o anorexii :-D vážně mám bachor :-D .A proto se ptám: Myslíte že za to může to že jím na noc ? Bohužel jsem si uvědomil že dost často večeřím až pozdě třeba až v 8 hodin.Myslíte že za to může tohle ? Nebo je problém jinde ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ještě mám jednu otázku co mi vrtá hlavou.Když už teda zhubnu tak už budu muset furt jak blb jíst mál…
ABCDAD 30.12.2015 19:07
ABCDAD
No logicky budeš muset mít celý život spotřebovávat stejné množství energie, jako budeš přijímat. Vý… nový
Wikan 30.12.2015 19:40
Wikan
ahoj ... chyby proč se ti to nedaří : - 1, jíst 3 krát denně je dost málo ...správná dávka jídla je… nový
xoxo 31.12.2015 10:46
xoxo
Každý má jiný genotyp postavy . Podle popisu myslím že jsi endomorf ti nabírají tuk velmi dobře ale… poslední
Posilkaman 01.01.2016 22:31
Posilkaman

Ještě mám jednu otázku co mi vrtá hlavou.Když už teda zhubnu tak už budu muset furt jak blb jíst málo že ? Jako jestli mě chápete.To budu muset už do konce života chodit běhat a jíst málo abych zase nenabral ?

ahoj ... chyby proč se ti to nedaří :
- 1, jíst 3 krát denně je dost málo ...správná dávka jídla je 5-7 krát denně a jíst by se měly malé a výživné porce = jíst co 3 hodiny a malé porce
- 2, zkus sport pravidelně ideálně 3krát týdně po 60 minutách a pokud chceš ubytek vahy tak se zaměr na kardio (běh, fotbal, rotoped, kolo, brusle...)
- 3, jíst se má nejpozději do 20hodiny ...jestli chodíš spát dřív tak kolem 18 hodiny max. tělo večer místo toho aby trávilo zbytky tráví celá jídla a jelikož se při spaní nehýbeme tak se tuky a cukry rychle ukládají právě třeba do břicha

tip : přidej více jídla po menších dávkách 3-5krát si zacvič kardio+ cviky na břicho a výdledek uvidíš do 4 týdnu .. ale chce to trpělivost ... maly pokrok taky pokrok !!!!

Mnoho štěstí a odhodlání k cíli!! :) :-):-)

Každý má jiný genotyp postavy . Podle popisu myslím že jsi endomorf ti nabírají tuk velmi dobře ale i velmi dobře svalovou hmotu . Zkus chodit do posilovny a zvedat a zařadit cardio trénink 40 min každý trénink tudíž ježdění na rotopedu například , pokus se naladit na tempo při kterém můžeš v klidu komunikovat ostatníma lidma . Ale pokud je pro tebe fotbal nevyhnutelnou součástí života tak zkus mimo něj pravidelně alespoň 2-3x týdně běhat. Opět by se mělo jednat o cardio trénik . Pozor u cardia se začínají spalovat tuky až po 15 minutách :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru