Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolik mě bude stát jídlo při cvičení?

Bud budes trpezlivy a potom mozes jest v podstate normalne alebo si to urychlis doplnkami a teoreticky si rozdrbes zaludok.
A ak budes velmi trpezlvy tak sa dockas, ja som byvaly ektomorf s vahou 67kg a dnes mam 85. Len skoda, ze pas sa mi zvacsil zo 63 na 95cm;o).
Hlavne sa nenechaj odradit, ja som pomerne rychlo nabral pri cviceni cca 3kg cistych svalov a potom uz ani strng hoci som robil okrem doplnkov vsetko, cize denne 250g tvarohu, 4-8ks vajec + 1 maso denne, do toho soja alebo psenicne klicky. Po treningu som asi 1h denne spaval, jedol som 6x denne a skusal som aj mensie davaky cvicenia (2+2).
Napriek tomu sa telo zaseklo a nie a nie ist s vahou hore. Trvalo to par mesiaco a potom to sice povolilo, ale ja som zacal cvicenie postupne flakat, takze tazko povedat akm by som sa bol dostal.
Ak si kupis nejaky *mass, kde mas v prasku koncetrovany hlavne cukor mozes mat problem s metabolizmom, pretoze je to taky urychlovac priberania.
To o co s pivom a nespravnou zivotospravou dosiahnes za 10 rokov spravi prasok za par tyzdnov/mesiacov.
Otazka je teda, ci chces dosiahnut zvacsenie postavy vsade bez extra vyrysovania, co ti prasok velmi pravdepodobne zabezpeci alebo si pockas a svaly naberies postupne s tym, ze budes hned od zaciatku vyrysovany s jasnymi konturami svalov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny