Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hubnutí a posilovani

Doufám že si to ještě přečteš, na netu najdeš toho hodně když budeš hledat ale takové ty rady co jsem našel já.

Z jídelníčku jedině zhubneš. Svaly rostou když je roztrháš a ty pak srostou. Takže něco ke cvičení kdyby ses pro to rozhodl. Určitě ti to doporučím, já jsem moc rád že jsem se do toho pustil, hodně mě to fyzicky i psychicky zlepšilo. Nikdy bych to nevrátil, že jsme začal, jen ty chyby co jsem dělal :D .

1) Nejeď objemový trénink, spíše takový kde je více opakování.
2) Uprav si jídelníček (není od věci koupit si spalovače tuku) ale nebuď na to moc hrr, protože tělo na to nebude zvyklé.
3) Mýtus že tuk přecvičíš na sval neexistuje, zafixuj si to.
4) V těle je taková látka, nevím jak se jmenuje, když je vysoká tělo spaluje svaly (chutnají mu více) když je nízká tak spaluje tuk, tahle hladina je nejnižší po spánku, takže ráno vstaneš než se najíš a budeš se proběhnout (raději sprint, vytrvalostní nalačno je velice nebezpečná věc) nebo rychlejší chůzi, vem třeba psa (jestli máš), bude rád :) a dále je nízká po fyzické námaze, takže si dej kardio po tréninku.
5) Snaž se hodně hýbat, k cvičení přidej občas i vytrvalostní běh, výdrž se bude určitě hodit, cyklistika, plávání, nejlépe sport který tě baví (basket apod. s kamarády).

Pamatuj tělo raději bere svaly než tuky (jako ty si raději dáš flákotu masa než ,,salám", takže viz bod 4).

Nejlépe uděláš když odbouráš tuk, můžu klidně poslat trénink do posky jestli ještě najdu, mám jeden od kamaráda co dělal kulturistiku který je zaměřený pro začátečníky na zhubnutí, nabrání síly a svalů.

Nezapomeň na stretching (protahování), podcenil jsem to a od té doby mám problém s ramenem když ho zatěžuju větší váhou.

Jestli si nikdy necvičil, určitě ti doporučím koupit si služby od někoho kdo ti udělá trénink a ukáže ti cviky popřípadě i jídelníček.

Bude to těžké ale ten výsledek :D stojí za to.

Takový citát co se mi moc líbí :)
Buď tě ovládá tvá mysl nebo tělo. Vytrénuj svou mysl a tvé tělo jí bude následovat. Vše je jen o hlavě: :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny