Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hubnutí a posilovani

:DDDDDD

Díky za zlepšení dne, dobře jsem se zasmál :D

K těm spalovačům, nikdy jsem to nebral, ale funguje to!!!

a hlavně (musím to tak napsat) pič*viny že 80% strava 20% trénink je SRAČKA, existuje jen 100% strava a 100% trénink , tohle je rozdíl mezi šampiony a ostatníma (a ne nepatřím k těm šampiónům)

K tomu mýtu :D je dobré že si optimista (asi velký, asi jako ženská která uvěří že když si koupí prášky na hubnutí tak zhubne nebo že černá zeštíhluje ( btw to je pravda ale jen na černém pozadí :D ), tuk a sval jsou dvě různé věci, nejde z jedné udělat druhou, jako by si chtěl ze dřeva udělat železo :D. (Přeju hodně štěstí :D )

A k tomu co si psal k té 4) tak ta látka ovlivňuje po čem tělo šáhne. Docela se ztrácím v tom co si psal, asi jsem jen nevyspaný :), ale vypadá to že to dává rozum . Proč myslíš že kulturisti a lidi co chtějí hlavně svalovou hmotu nedělají moc jiné sporty ? protože tělo si vezme raději sval než tuk, čili když cvičíš a chtěl bys např. dělat MMA tak zjistíš že ztrácíš svalovou hmotu, ale i hubneš, takže si musíš říct co je pro tebe důležitější, jestli svaly nebo dělat i jiné sporty.

Myslím že kdyby sis přečetl něco co píšou profesionální kulturisti (za ČR doporučuju Grznára) nebo podíval se na jejich videa o čem mluví, myslím že by si něco takového nenapsal!!!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny