Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PŘEKLAD

Ahoj, ikdyž mám poměrně dobrou angličtinu, tak nedokážu tento text přeložit nějak, aby dával dostatečně smysl, dokázal by mi to někdo přeložit? Děkuji.
I could just, I could feel people’s energy and I also, didn’t really care either. Like, I could give two shits if someone liked me or not, and that’s where things went bad, because I got so involved in me, me, me. You just can’t help but feel judged sometimes, like man I don’t wanna do this anymore, once it starts, it doesn’t stop for me. Just because, I mean, I felt like I lost my purpose for a while and now I feel like I’ve found my purpose and I just wanna bring that hope to people and that light to say: “Hey, you might have lost your purpose, or maybe you’re searching for your purpose" but purpose is so important, and I just want people to see that there is hope and there is a light at the end of the tunnel and the best is yet to come ahead of you and not to dwell in the spot that you’re in and know that hey, if Justin did it, then I can do it.

Předmět Autor Datum
Mohl jsem jenom cítit tu lidskou sílu a ve skutečnosti mi to bylo celkem jedno. Asi jako, když vám j…
Mayhem 29.01.2016 18:04
Mayhem
Potvrzuju, překlad Mayhema sedí perfektně (a slovo účel je ve smyslu - mít nějakej smysl, důvod proč…
icepower32 29.01.2016 18:34
icepower32
+ :beer:
Mayhem 29.01.2016 19:18
Mayhem
Ono by tam spíš sedělo "mít smysl" než "mít účel", ale jinak souhlas.
mia 30.01.2016 12:40
mia
Dyť to jsem napsal ::) poslední
icepower32 30.01.2016 13:51
icepower32

Mohl jsem jenom cítit tu lidskou sílu a ve skutečnosti mi to bylo celkem jedno. Asi jako, když vám je naprosto u prdele, jestli vás měl někdo rád nebo ne. A to je ten problém, protože jsem se zamotal sám do sebe. Prostě se občas cítíte, jako by vás někdo soudil. Už to nechci dělat, když to jednou začne, nikdy to pro mě neskončí. Myslím, že jenom proto jsem se cítil, jako bych na chvíli ztratil svůj účel a teď cítím, že jsem ho zase našel a chci lidem přinést tu naději a to světlo, aby mohli říct "Hele, možná jsi ztratil svůj účel, nebo možná hledáš svůj účel.", ale mít účel je tak důležité a já chci, aby lidé viděli, že je naděje a je světlo na konci tunelu a nejlepší je jít přímo svou cestou a ne jen přežívat na stejném místě a říct si "Když to zvládnul Justin, zvládnu to taky."

Cca, nějaký motivační odstavec. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru