Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nedokážu si najít přítelkyni.

Nechápu :-D. Za prvé by mě zajímalo co furt všichni máte s tou posilovnou? Velcí borci, ale s ženskou se bojí mluvit, tam chodíte okukovat chlapy? Nebo co si tím dokazujete? Balíte pak ženský na svaly? :-D. Né promiň, posilovna je v pohodě jen mě dojímá, že hromada těch namakaných chlapů z posilky pak před holkou ani nežbleptne a když už, tak totální kravinu.

Nikdy jsem s tímhle problém neměl, s holkama jsem vždycky kecal a asi proto jsem vždy nějakou tu kočenu nebo dobrou kamarádku měl. Je to jednoduchý, povídej si s nima a nestyď se a pak... Holky milujou tancování ;-), když chodíš často do těch klubů, tak skoč na parket a holky přijdou :-). Pokud nebudeš vypadat úplně blbě, tak každý víkend nějakou budeš mít a když natrefíš dobře, tak s tebou třeba i nějakou dobu zůstane. Takhle vzpomínám právě na tenhle tvůj věk, teď nejsem o moc starší, ale našel jsem si holčinu se kterou jsem už pět let a je to super. Žádný strachy, přijde to, jen se prostě nesmíš bát :-).

A nepromarni všechen čas v posilovně a s kámošema, chce to se trošku vybít a né si furt říkat, že to někdy třeba přijde. Ženský to chtěj furt, možná ještě víc než my chlapy. Věř mi pokud jsi normální, tak pak přijde problém spíš s tím, že je budeš muset odhánět :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny