Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nedokážu si najít přítelkyni.

Ahoj, je mi 17 let, sem klasickej teenager, 185cm, 80kg, hnědovlasej, myslim že nejsem uplně nejhezčí ale zase nejsem uplnej shrek, prostě normální kluk. Nejsem z chudý ani z bohatý rodiny, prostě průměr, nevypadám uplně jako tele, snažim se udržovat nějakej účes, takže žádnej květák, mám určitej styl oblíkání, takže nenosím kanady, mančestráky, bla bla prostě nevypadám jako žalud ale taky to s módou nijak nepřehánim, mám dobré přátele se kterými v jednom kuse něco podnikáme, posiluju takže nejsem žádnej vyhublej nýmand kterej by svojí slečnu třeba ani neunesl.. Abych to tak shrnul sme uplně typickej 17 letej kluk, kuřák (bohužel), kvuli cvičení moc nepiju, dřív sem lil třeba každej víkend, takže to není tak že bych si řešil jenom to svoje, jídlo cvičení spánek a furt dokola.

Ale můj problém je, že prostě nemám ani tušení jak navázat vztah, kontakt s nějakou holkou, nevim jak se s ní mám začít bavit, o čem mluvit aby to nebylo trapný, aby bylo o čem mluvit a nebylo to trapný ticho, nevim kde bych měl slečnu najít, zkoušel sem hodně věcí, akce (kluby), kamarádovo taneční, posilovnu, dá se říct že tak všude kde jdu se tak rozhlížím, ale i dkyby se mi nějaká líbila, tak nevím jak jí mám oslovit abych nebyl za blba... Měl sem dva vážný vztahy, mám tu špatnou vlastnost že jakmile se zamiluju tak se z toho strašně špatně dostávám, a strašně dlouho. Z mého minulého vztahu sem se dostával rok a půl, než sem bývalou prostě vypudil z hlavy, a to jsem se s ní rozešel já, protože sem prostě musel. A nedávno jsem jí potkal s novým přítelem, vypadal sice jak uplnej vokurek, ale i tak je s ním šťastná, a přeju jí to. A v tom jsem si uvědomil jak mi ten pocit někoho mít chybí, jak mi tenkrát vlastně bylo s ní dobře. Můj problém že oba tyhle vážný vztahy který sem měl, nastartovali holky první... Vždycky to prostě přišlo samo.. Ale já nechci čekat až to zas přijde samo, chci si někoho najít, sdílet s ní věci, pocity, né jenom mrdat od nevidim do nevidim.. Jde mi i o ten vztah, o to někoho mít za kým můžu jít kdykoliv, svěřit se jí s čímkoliv.. Ale prostě neumím to. Proto vás chci hrozně poprosit, nemáte někdo nějakou radu pro šulina, jako sem já ? Moc děkuju za každou reakci...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vždycky to prostě přišlo samo.. Ale já nechci čekat až to zas přijde samo Tak píšeš, že to sám neum…
Niko Bellic 02.02.2016 17:57
Niko Bellic
To jsou většinou ty, které za nic nestojí.
neoras 03.02.2016 14:16
neoras
Hele s tímhle těžce nesouhlasím, jak jsem psal měl jsem dva vztahy, a obě dvě to byli naprostě perfe…
Radši nikdo.. 03.02.2016 15:38
Radši nikdo..
Když byly perfektní, tak proč si "musel ukončit" vztah
Mojmír 03.02.2016 16:48
Mojmír
S první už si opravdu nepamatuju, jak to dopadlo, ani kdo to skončil, ale s bývalou to bylo proto, ž…
Radši nikdo.. 04.02.2016 20:48
Radši nikdo..
No vidíš, já jako vytížený člověk hledám vytíženou holku, která by nebyla odhodlaná skočit z okna, p…
Potkan007 08.02.2016 09:51
Potkan007
Nemít čas na babu a pracovat 25 hodin denně ?? To je smysl života ? :puff::beer:
pedrosso 08.02.2016 16:07
pedrosso
Tak on vlastne partnera viditelne ani nechce, chce jen poslusnou blbku, co mu semtam roztahne nohy,… nový
helemese 08.02.2016 17:18
helemese
ahoj, zkus se zeptat kámošky nebo kámoše ať ti nějakou nezadanou doporučí a tu oslov. bude vás pak s… poslední
jeff486 03.03.2016 00:06
jeff486

Vždycky to prostě přišlo samo.. Ale já nechci čekat až to zas přijde samo

Tak píšeš, že to sám neumíš, tak co ti asi zbývá..
Vždyť je to tak vlastně nejlepší, nechat to osudu. Proč tlačit na pilu. A je přece jedno, kdo začne. Naštěstí je dost holek, které se nenechávají pouze dobývat, ale jdou naproti..

Hele s tímhle těžce nesouhlasím, jak jsem psal měl jsem dva vztahy, a obě dvě to byli naprostě perfektní holky. Hodný, pěkný, neměli v hlavě nasráno. Ani za jeden vztah se nestydím nebo nelituju toho. Takže tohle mi přijde jako blbost, že když holka udělá první krok že za nic nestojí..

S první už si opravdu nepamatuju, jak to dopadlo, ani kdo to skončil, ale s bývalou to bylo proto, že přišla domů ze školy, dejme tomu že v 5, někdy dřív někdy později, šla se na 2 hodiny učit (bylo to tak pravidelně), a potom, když nešla ještě cvičit gymnastiku, tak šla rovnou spát protože byla uplně unavená.. takže ven přes týden nechodila takřka vůbec, jedinej čas kdy jsem s ní mohl být bylo možná tak v neděli, v sobotu měla většínou turnaje, nebo když sem jí še doprovodit ze školy domů občas... Začali jsme ten vztah na začátku léta, a mě bohužel nedošlo že přes školu by to mohlo bejt až takhle těžký.. vydržel sem tenhle školní režim asi 5 týdnů a pak jsem to prostě ukončil, nemělo to absolutně žádnou cenu ten vztah.

No vidíš, já jako vytížený člověk hledám vytíženou holku, která by nebyla odhodlaná skočit z okna, protože už jsme se tři dny neviděli. Moje vztahy končí naopak na tom, že jdu do školy, večer ze školy, často řeším ještě něco kolem a ona se chce vídat tři hodiny denně, na to prostě nemám čas.

Tak on vlastne partnera viditelne ani nechce, chce jen poslusnou blbku, co mu semtam roztahne nohy, jinak ji nechce venovat cas, protoze resi "neco kolem" :-D Jasny, jeho vec a jeho priority, ale ze se zenske nechce byt kdesi az za "necim kolem" a delat jen matraci, to je asi pochopitelne :) U kamaradek realne, u partnera asi mene. Vsechno holt mit nemuzeme :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru