Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jídelníček - Gramáž živin (Sacharidy,Bílkoviny,Tuky) x Váha v Kg

Bilkovina je zakladni stavebni prvek pro jakekoliv telo, takze i pro tvoje a to asi kulturista nejses, 99% lidi se stravuje uplne nahovno a podle toho to vypada.
Neznam nikoho, kdo by se nehlidal a presto mel dostatek bilkovin, většina celkovy denní prijem dohani tukem a sacharidama a ani o tom nevi, takze ma sice denní davku Kj, ale zalostne nevyváženou.Potom jsou neustale unaveni, zivou a nic se jim nechce...

A i vydej se da celkem presne spočítat, říká ti něco Bazalni metabolismus ? Asi ne, jinak bys tady neplacal tyhle nesmysly.

Jasne jsem mu napsal co mu do zacatku staci, opravdu na zacatku není potřeba nejak drasticky něco pocitat, ALE trvam na tom, ze pokud hodla nabirat kvalitni svalovou hmotu a ne jen tuk jako vepř, MUSI mit dostatecny prijem bilkovin, jinak neporoste, to je realita, ne muj vymysl.

A jako Schwarzenegger NIKDY NIKDO NEBUDE ten je jen jeden a bez anabolik je postava kulturisty jen zbozne prani hloupich tupců, stejne jako si mysli valna většina zen, ze když budou chodit do fitka, budou vypadat jako chlapy, coz je nemyslitelne, ale všichni tomu veri.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny