Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jídelníček - Gramáž živin (Sacharidy,Bílkoviny,Tuky) x Váha v Kg

Souhlasim tak napul :-)

Telo potřebuje i vitaminy a minerály...ale B T S jsou naprosty zaklad a třeba ty tvoje spagety ( ikdyz chápu ze je to jen priklad ) jsou jako strava naprosta tragedie .Bez liboveho masa jsou to jen Sacharidy, po kterých bude brzo hlad.
A to je prave ono, spousta lidi si mysli ze ji spravne, kvalitne, dokonce tomu veri a to je nejhorsi, oni se pak trapi, proc to nejde, nebo proc to jde jinak, nez si mysli...a reseni je prave to pocitani, uvědomit si co mi dane jidlo da, poskytne..je milion moznosti, ale dulezity vedet PROC to tak je.
A proteinovy prasek si jako první v diskusi zminil ty a mas k nemu odpor, je to tvůj názor, ale je to poradna, takze by se tazatel asi mel dozvědět proc to tak, ci onak je ne ?
Ja ho neobhajuju, ja ho nikomu necpu, jen by se mělo vedet ze to existuje a ze je to velice dobry doplněk stravy, pokud na to clovek ma peníze a pokud mu to nedela problémy s travenim.

A odkud vim, ze 50% bilkovin telo nevylouci ? Jednoducha odpověď, clovek musí zkouset a pokud hubnu na cm vic nez na kila a hlavne na partiich, které cilene hubnout chci a presto neztracim svaly = vim, ze delem všechno spravne ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny