Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jídelníček - Gramáž živin (Sacharidy,Bílkoviny,Tuky) x Váha v Kg

Jak vis ze toto plati v celem vesmiru, když z nej zname naprosto titernej kousek ? :-D

A stále si meles svou a nehodlas pripustit, ze je to jinak, ja uz nevim jak vic polopaticky ti to vysvětlit, asi to nemá cenu, tebe nikdo nepresvedci.

Zákon prijmu/vydeje energie je bez diskuse, ALE prece stále zalezi také na tom, jakou energii ( presneji receno z ceho )budu mit. Pokud dosahnu cile a splnim energeticky denní limit ( který bude tedy nižší nez muj vydej , jak tady popisuješ ) mel bych mit vyhrano, ALE není tomu tak a nikdy nebude !

Vem si ty energeticky napoje = obrovsky prijem energie, ale z ceho ? Ze sacharidu, takze pokud bych si spocital svůj denní prijem energie a vydelil to poctem energiťáků, mělo by to podle tve teorie byt v poradku, ALE NENI !

Pokud energeticky prijem bude tvoren prevazne Sacharidy a tuky, bude mi chybet zakladni stavebni prvek a tim jsou bilkoviny. Tebou donekonečna omilana fraze tedy NEPLATI !!! Prece nikdo nehodla hubnout jen tupě na kila a neresit, ze hubne i svalovou hmotu ne ?

Sacharidy i Bilkoviny mají na 1g / 4kcal, ale Tuky uz na 1g mají 9kcal ! Takze si vlastne timto stravovanim, které naoko vypada vporadku zakladam na pekny problém . Energie ziskana ze sacharidu a tuku je ihned k dispozici a pokud ji telo okamzite nespotrebuje, je ukladana do tuku . Pokud však telo donutim , aby si energii vytvořilo slozite z bilkovin, nebo ještě lepe sahlo do zasob tuku, mam vyhrano .
A ještě, pokud dlouhodobe nebudou k dispozici bilkoviny a clovek bude posilovat, v tom lepsim pripade svaly neporostou, v tom horsim je telo zacne travit a zacnou ubývat a to je cesta do pekel .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny