Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem posilování zápěstí

Na to je dobrý ten kroužek. Kup si nějaký, co ti bude připadat docela tvrdý. Jsou i hodně měkké, to nemá cenu, to je pro lidi po úrazech. Já jsem si kupoval vždycky tvrdší jako výzvu. V krámě jsem vždycky zkoušel tvrdost a poslední, co jsem kupoval, sotva zmáčkl i profi bodybuilder, co mu patří obchod. Dal jsem před ním desítku a teď už jsem běžně na 25-30 stiscích. Musíš až na doraz, co zvládneš a pak ještě pokračovat. Ruce přivykají námaze nejlíp z celého těla, i ten kroužek trochu povolí teplem ruky a zahřátím při deformaci. Před posilováním si dávám kroužek. 25 ten nejtvrdší na každou ruku a 3x opakovat. Jedna ruka mačká, druhá na to čeká. Perfektně se tím rozehřeješ a pak nějaké dřepy s výskokem a můžeš na činky.
Dlaně a prsty posílí i z přítahů na hrazdě. Až pak už neuzvedneš tělo, aspoň se co nejdéle ještě drž. Až ti budou klouzat ruce, jsi na správné intenzitě. Břicho procvičuj taky ve visu, z toho taky sílí dlaně a prsty.

Starý test je uzvednout v natažené ruce židli. Chytit za jednu nohu těsně u země a pak se postavit, aby zůstala ve vzduchu stále svisle jako když stojí. Pak křeslo. Pak židli i se svojí milou, aby nespadla :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny