Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mohou mě odhlásit trvalé bydliště ve svém rodném městě?

Ano, o odpadech jediných vím, dělá to prý cca 500 Kč (říká Google) a není pro mě problém jí to brzy uhradit, ovšem nevím, jaké poplatky žádá paneláková politika, ale výtah tam je (nový), je nově zateplen, plastová okna atd...

V případě nějaké pošty mě vždy matka informuje, že mi něco přišlo, takže bych se toho tak nebál a nevěřím, že by mi úmyslně něco zatajila. Zapomenout však může, i když je v tom celkem dosti pečlivá.

Bodem 3 jsem měl na mysli např. příspěvek na bydlení, ale tam musí mít nějaký potvrzený dokument se souhrnem příjmů od mé účetní. Vím, že jsem ho loni v minulém zaměstnání dával p. účetní vyplnit.

Ještě pár vět pro glotona, i když mi zde nechtějí řešit rodinné vztahy:

za 1) Stát se může samozřejmě cokoliv, ale tvá věta zní trochu, jako bys mi to přál. V pořádku, neberu si to zle.

za 2) Věřím, že by matka byla ráda za každou mou návštěvu, stejně jako já zde za její návštěvu, ale nehodlám tam už nadále jezdit kvůli třetí osobě (její přítel), který se tam kdysi nakvartýroval od rodičů se svou holou prdelí a fin. problémy a dnes je tam "pánem domu", který si určuje svá pravidla. Proto jsem si řekl dost a odešel jsem. Otec mi na to říká, ať na něj kašlu, že je to můj domov, ne jeho a ať si to v dobrém vyřeším, nebo-li jak říká - ať to tam nepouštím.

za 3) Otec by pro mě udělal první a poslední, stejně jako já pro něj, ale rozhodně bych žít v jeho komplikované a problematické rodině nechtěl. :-)

Počítám s tím, že nějaké prachy ji v průběhu roku budu odvádět, přestože sám budu "přežívat" od vejplaty k vejplatě. Dříve či později se stejně odhlásím, ať má matka vnitřní klid.

Ps: Sorry za ty pravopisné chyby, viz nadpis.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny