Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bolest ramenou

Ne nedíval, je to mistr čr jak si psal. Psal jsem ti, dívej se na techniku profíku, ale nejeď jejich trénink, navíc každé tělo funguje jinak, někdo to zvládne někdo ne, někdo si na to zvykne až časem. Ale musíš to tělo regenerovat a doplňovat látky, jako jsou bílkoviny, minerály, vitaminy, aminokyseliny atd atd atd.

Opravdu nevím co jezdíš za tréninky, nebo co od toho čekáš. Ani nevím co to je za experta, ani mě to nezajímá. Jestli cvičí 12x týdně tak to beru spíš jako protahování než jako trénink ...
Prostě cvič 3x - 4x týdně, to bohatě stačí pro naturálního sportovce. Jestli si myslíš že čím vícekrát budeš cvičit tím to rychleji poroste, tak se hrubě mýlíš, jen si takhle ničíš tělo. Ale jestli si tuhle radu nevezmeš, tak si jezdi takhle dál, a znič si tělo, přeju ti to jestli si takhle blbý a naivní.

Největší chyby těch co cvičí jsou:
- špatný jídelníček
- špatná technika cviků
- přetrénování (-asi víš proč jsem to dal tučně !?)

Ukázal bych ti jeden můj trénink a za 14 dní by si ještě říkal že tě to bolí, pokud máš dost energie, cvičíš špatně, málo (tím nemyslím aby si cvičil 24/7).

Opravdu si to nedokážu představit, v Pátek jsem jel nohy a ještě teď mě bolí jako kráva, nedokážu si představit že bych měl jít znovu cvičit nohy dneska, na tož ještě někdy o víkendu. V sobotu jsem byl na fotbale a trpěl jsem jako blázen.

Myslím, že tohle vlákno nemá víc cenu, Autor je typ osoby která má ,,svou" pravdu a tu si vzít nenechá, čeká radu o kterou ani nestojí/nechce jí příjmout ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny