Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jsem sama.....

Ahoj Terko,

zkus raději navštívit odbornou péči, není to nic špatného, udělej to pro SEBE. Jsou to většinou příjemní lidé (teda aspoň jsou na takové narazil když jsem dělal psycho testy).

Kolik ti je let ?

Když nevíš kdo si, tak kdo to pak má vědět. Zkus se nad tím zamyslet a najít to v čem si dobrá, v čem vynikáš.
První pravidlo pro úspěch: Věř sama v sebe! Nikdo v tebe nebude věřit, nikdo za tebe nic neudělá a nikdo nemá právo definovat tě, říkat kdo si a co nejsi, jen TY máš to výsostné právo !!! Život se neděje nám, ale pro nás a je jen na nás, jaký bude.

Jestli si připadáš sama tak si pořiď nějaké zvíře např. psa, ti umí oplatit lásku, i když to jsou někdy herci a dělají to kvůli jídlu :-).

Lepší mít jednoho dobrého kamaráda než sto falešných.
Jestli chceš někoho mít (kluk/kamarád/ka) musíš si je, ale pustit k tělu, jak moc záleží na tobě.

Jestli tě nikdo nevidí tak se zviditelni, ale zase s rozumem. Hlavně ží svůj život, neží život někoho jiného jen aby si tě všimnul, protože si tě ani tak nevšimne.

Strach bude největším nepřítelem každého z nás po celý život a je jen na nás jakou moc mu dáme. Máme na výběr Strach nebo Lásku. Zvol si lásku a nikdo nedovol strachu aby nad tebou převzal kontrolu.

Snažil jsem se citovat určité osoby, bohužel si nevzpomenu na jejich jména. Tak snad povzbudilo.
Osobně nechápu proč si někteří lidi sáhnou na život (naštěstí se ti nic nestalo), ještě jsem nebyl na takovém psychickém dně. Pamatuj, že tu jsi i pro své blízké, rodinu a jaké by to bylo pro ně kdyby se ti něco stalo, nedej bože aby si umřela !!!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny