Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Trajekt do Británie

Je to uz radka let, ale v rijnu 2008 jsem jel s osobním autem + privesem do Londyna stehovat brachu :-)
Vse podstatne jsem zarizoval přes tento web : http://www.trajekty.info/trajekty/anglie_autobusy. htm

Rozhodne se vyplati bookovat dopředu, je to levnejsi , když s tebou pocitaji, hlavne proto, ze muzou dopředu naplnit trajekt .Pokud si pamatuju, tak po zaplaceni mi prisly listky na trajekt ( Cale - Dover ), v cene bylo odjezd 1 hodinu před a 1 hodinu po sjednanem terminu odjezdu. Pokud bys to nezvladl, priplacelo se 10 Euro za osobu a auto...takze se vyplati si to naplánovat v klidu dopředu.
Pokud vim a stále to plati...tak jedinej poplatek jsme platili za prujezd nejakym tunelem skoro před Londynem, tusim ze to byly 2 libry, jinak vůbec nic.
Jooo a zarizoval jsem si mezinarodni ridicak, jako tvrdili mi na uradech ze v ramci EU nepotrebuju, ale v UK ho po me chteli, asi kdyby doslo na lamani chleba tak bych to uhadal i na nas, ale pro klid v dusi jsem to zaridil tak.
A ještě postreh, priprav se na to, ze sit cerpacich stanic v UK je naprosto zalostna, hlavne na dalnicich, ja za celo cestu z Doveru do Londyna mijel jednu jedinou !! Takze kanistrik na 5l benalu není naskodu, ja ho nemel a pak v Londyme me dost lepilo :-D A při tankovani chteli zaplatit předem, asi kvůli cizi SPZtce ..

A priprav se, ze jakmile v Doveru uvidej jinou nez UK, nebo Francouzkou znacku, vezmou si te bokem a prlezou ti auto, ale jinak napohodu.
Tak hodne stesti při jizde vlevo .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny