Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stredná škola

Gymnasium jsou pro chytré blbé lidi, kteří marní čas učením se něčeho co je totálně zbytečné k ničemu a pro jedince co neví co chcou od života :-). Nejvíce zbytečná škola.

Já jsem šel na IT na průmyslovou školu, něco se tam naučíš (více teorie), ale ne tolik jako když se v tom budeš rypat sám. Kdysi jsem neuměl ani OS nainstalovat a teď :-D to beru jako největší banalitu, kterou nechápu jak může někdo pokazit. Měl jsem strach šáhnout do tiskárny, ani jsem nevěděl jak to otevřít a teď easy.

Pamatuj že na škole se naučíš jen základ, většina co se naučíš je jen pro školu (matematika, čeština, občanka a další cipoviny které jsou totálně k ničemu), ne do života/zaměstnaní. Musíš sám zkoušet. Největší možnost v IT máš když budeš programovat, takže jestli tě to baví, jde ti to, budeš se tomu věnovat, tak si víceméně za vodou (velké uplatnění a velký plat).


Takže moje rada: S pc a technikou tomu podobnou se naučíš, na gympl se vykašli. Možná někdo řekne že budeš mít díky gymplu náskok (hlavně matika) na výšce, ale zase budeš sakra hodně pozadu když nebudeš umět věci které se berou v IT oboru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny