Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skúsenosti s tipovaním športových zápasov [18+]

Upozornenie: Keďže vlákno pojednáva o hazardných hrách, jeho obsah nie je vhodný pre osoby mladšie než 18 rokov.

Zdravím,

chcel by som sa skúsenejších opýtať, či tipujú alebo v minulosti tipovali športové zápasy za peniaze a ako sa vám darilo.

Zvažujem totiž tipovanie tenisu ako zdroj občasného privyrábania. V tenise sa totiž výborne vyznám, pravidelne a veľmi podrobne ho sledujem, preto by som sa špecializoval iba na tento šport. Robil by som si aj štatistiky, aby som sa vyvaroval chybám.

Len doplním, že rozhodne naivne neočakávam žiadne miliónové, ba ani tisícové výhry, ide mi skôr o symbolické prilepšenie a zaujíma ma, či je pri zodpovednom prístupe týmto spôsobom možné dlhodobo udržať sa v pluse. Vďaka za odpovede.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja bych ti naopak poradil, aby jsi do toho sel. Pokud se v tom opravdu vyznas, tak tim neco muzes vy…
nobody88 11.03.2016 17:32
nobody88
Takze za me ignoruj lidi nahore, kteri se ve sportu patrne moc nevyznaji Zapomněl jsem že pokud ně…
icepower32 12.03.2016 21:46
icepower32
Oprava, sportu nerozumi ti, kteri protoci 20k, skonci na nule, a proto si mysli, ze takhle dopadnou… poslední
nobody88 14.03.2016 21:08
nobody88

Ja bych ti naopak poradil, aby jsi do toho sel. Pokud se v tom opravdu vyznas, tak tim neco muzes vydelat. Navic tenis je na sazeni idealni, spolu treba s basketem, naopak fotbal neni nic moc, vysledky je tezky odhadnout. Samozrejme musis udrzet tu rozumnou hranici, ale pokud parkrat do mesice vsadis dvacku, tak nemas co ztratit a naopak muzes hodne vyhrat. Takze za me ignoruj lidi nahore, kteri se ve sportu patrne moc nevyznaji a zkus to. Pokud ti to nepujde, tak muzes vzdy skoncit. Navic se vyplaci neco malo do zacatku pri registraci vetsinou, takze si to muzes zkusit, aniz bys musel utracet cokoliv ze sveho. Jenom nezapomen, ze tenis je hlavne o psychice a i ti nejvetsi favoriti mohou vypadnout klidne v prvnim kole.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru