Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jídelníček do objemu a zároveň, abych nepřibíral na břiše

Snídaně: Ovesné vločky nebo 4 míchaná vejce (záleží, jak mám zrovna chuť, většinou ve dny, kdy jdu posilovat, si dělám vločky a ve dny, kdy neposiluji, dávám vajíčka).
Ty vajčka bych raději dával, když jdeš posilovat, jsou mnohem výživnější. Ale míchaná ... doufám že je děláš na teflonové pánvy a co nejméně tuku, jinak tam vzniká při přípravě hodně špatného cholesterolu.

Vajčka budou vždycky lepší než vločky, ale když ty vločky obohatíš, tak by to mohlo trochu zvýšit konkurenci. Dělej je s mlékem, vločky kupuj drcené, celé se hůř stravují. Ideální doplnit to i třeba proteinem, jak to dělám já.


165cm 63 kg ... přemýšlím co budeš za morfa ? Vážíš málo, ale si docela nízký. Stačí když omezíš smažená jídla, pohlídáš si cukry, budeš cvičit a to břicho bude cajk, jinak jsou mnohem lepší partie než břicho, široké ramena, velké ruce, velké a tvrdé nohy na které se zaměřit. S těma cukrama, neboj se že ovoce obsahuje cukr, ten cukr funguje jinak než si lidí myslí, často lidí si myslí že cukr v ovoci je to samé jako ten bordel co si sypou do kávy.

Jinak po jídle které obsahuje bílkoviny tak 1,5 hodiny pauzy před posilkou. Bílkoviny jsou hůře stravitelné pro tělo, zabere to déle času.

Sachariďák ... dej bože ať to není gainer ...

Když skládáš jídelníček, pracuješ s hodnotama, které jsou podle tvé váhy a typu genetiky (ekto/mezo/endo morf).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny