Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 'zlučníkový kámen / Domácí výroba ultrazvuku

Ahoj.

Doktorka na ultrazvuku tvrdila, že mám ve žlužníku kamen 15mm v krčku. Sice nic necítím, ale pod kudlu se mi nechce . Začal jsem polykat nějaké přírodní doplňky, které by údajně měly kamen rozpouštět.
Teď potřebuji zjistit, jestli se kamen zmenšuje, nebo je to zbytečné. K té doktorce se mi chodit nechce. Ani nevím, co by stálo, kdybych na operaci odmítl jít a požadoval ultrazvuk 1x za čtvrt roku. Abych nakonec nezjistil, že získat ultrazuk je levnější, než navštívit doktora.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No to me poser :-D Domaci vyroba ultrazvuku s naslednou samolecbou zlucovych kamenu :-D Ze tu lidi b…
helemese 24.03.2016 02:43
helemese
Já vím. Je to velká sranda.:-D Zatím mě nic nebolí a k doktorúm se mi nechce. Chodil jsem k nim v m…
Nol 24.03.2016 07:22
Nol
a samozřejmě lepší než profesionální doktoři kteří nikdy nemůžou udělat chybu že? je dokonalá altern… poslední
Ekmos 30.03.2016 07:17
Ekmos
A ti úplně nejchytřejší bod dvě upraví tak, že se naperou smaženými řízky čímž příchod záchvatu uryc… nový
czcharlie 30.03.2016 01:09
czcharlie
no aspoň až dokončíš tu svojí bravurní samoléčbu olivovým olejem tak bude na světě o jednoho vola mé… nový
Ekmos 30.03.2016 07:12
Ekmos

No to me poser :-D Domaci vyroba ultrazvuku s naslednou samolecbou zlucovych kamenu :-D Ze tu lidi bezne ocekavaji bravurni diagnostiky, to jsme si uz asi vsichni zvykli, ale tohle, to je vazne naprosto TOP vec :-D

Na zlucove kameny pomahaji dve zakladni veci a to presne v tomto poradi:

1. za uplnku musis natrhat 120g hermanku s 100g materidousky. Nechat je vyluhovat v poravinarskem lihu presne 38,5 hodiny. Po te si pulku namazat na pravou stranu tela, druhou pulku vypit.

2. pockat do prvniho zlucnikoveho zachvatu a volat zachranku

Postup je to zaruceny. Ti chytrejsi prvni bod vynechavaji :-D

Já vím. Je to velká sranda.:-D

Zatím mě nic nebolí a k doktorúm se mi nechce. Chodil jsem k nim v mládí kvůli průduškám a užil jsem si jich dost. Jak říkal jeden můj bývalý šéf: údržbáři, kteří čekají až nastane porucha a pak spravují, nejsou údržbáři, ale havarijní četa. A tak funguje moderní medicína!!!
Teď už mě sledují pravidelně kvůli leukemii a na žlučníkový kámen přijdou až je takhle velký. Poslední zážitek mám s očima. Po skončení chemoterapie ( zatím - několik let - se zdá, že úspěšné ) se mi udělal šedý zákal na obou očích. Řeknete že prkotina. U pravého oka se skutečně povedla 1 operace. Na levém oku byly 3 a stejně jsem během pár týdnů viděl zase jen mlhu. A všem to bylo jedno. Až jsem po 2 letech zkusil zajít k jinému lékaři, oznámil mi, že je to zakalený sklivec a že s tím nejde nic dělat. Po dalších 2 letech jsem se odhodlal a objednal se ve špitálu, kdr mě dřív operovali, ať se k tomu sklivci vyjádří. Po 3 měsíčním čekání sem se tam dostal. Prohldli levé oko. Řekli, že je to sekundární šedý zákal a na počkání mi ji opravili laserem. Už na levé oko vidím! Objednal jsem se ještě k jiné lékařce ( k tomu sklivci se mi už nechtělo ), aby mi předepsala nové brýle až se oko uklidní. Lěkařka mé prohlídla a říká: Pane vy to sekundární kataraktu máte zřetelně i na pravém oku. Proč vám to neoperovali současně? Tak jsem se objednal a zase 3 měsíce čekám. Termín mám v 1/3 dubna.

Tak a teď mi řekněte, proč mám moderní medicíně věřit víc než receptům z internetu. Moderní medicína není vždy špatná. Jen to je jako čekat na výhru ve sportce!!!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru