Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kalorie vs aktivita vs váha

Nekde bude zakopanej pes, o cemz debatuji tady zvesela ostatni. Ja se tomu venovat nebudu...tve udaje proste nesedi.

Za prve. Vypada to, ze celkove jsi trochu asi popletenej. Doporucil bych ti navstevu dieteloga. Nemyslim kdejakeho poradce, co je dnes v mode. Tvuj prakticky doktor ti jiste poradi. S nim muzes v klidu a podrobne probrat co je treba a dobre ti poradi. Trapit se hlady bez vysledku nema smysl.


Za druhe. Mam napad jak zhubnout. Osobne jsem presvedcenej, ze zaklad je hlavne v pohybu. Jasne, strava je dulezita a jidelnicek je potreba upravit. Ale malokdy to clovek vydrzi vecne. Diety a hladovky nejsou funkcni reseni. Funkcni je jen zmena zivotniho stylu. Zlepsit stravu a zaroven zlepsit pohyb. Nemusi to jit do extremu, ale musi byt oboje. Pak se veci daji do pohybu. Cucet kazdej den jen na kalorie neni cesta. To nejde vydrzet delsi dobu. Obecne plati, ze musis jist idealne aspon 4x denne. Hodne zeleniny, idealni pomer bilkovin,sacharidu a tuku a pred spanim co nejmene sacharidu.

Nevim co znamena veta "Z hlediska aktivity dělám co můžu.". Protoze jestli nachodis 15km tydne, jiste to neni "co muzu". Tak napriklad ja jen v praci nachodim urcite 10km za smenu. Tydne tedy 50-60km jen chuze v praci. Taky odmitam jezdit autem na nakupy apod. Vsecko pesky...ikdyz musim nakupovat casteji (co unesu) apod.K tomu semtam kolo, sport apod. Jestli je cela tva aktivita 15km chuze tydne, pak to proste dolu nikdy nepujde.

Sam nejsem zadne tintitko...pri 184cm mam 94kg a par kilo dolu by se me hodilo. Jak zminili ostatni. Fyzikalni zakony plati. Mam nejaky pohyb a ikdyz jim jako prase, vaha me neroste. Dokonce o 2kg sla dolu za posledni rok. Pokud pribiras, pak jen proto, ze prijimas vice energie, nez spalis. Ale to rikali uz jini. Ubrat prijem uz moc vazne treba nejde. Tak musis pridat na vydeji. Bez toho pohybu to proste nepujde...

Nicmene rikas, ze pres jidlo ti to nejde. Cviceni ti nepomohlo...a tak se vracim k bodu cislo jedna. Vyhledej dietologa, pomuze ti. Nekde delas nejakou zakladni chybu...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny