Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sloh maturita 2.

Z duše se omlouvám, že tak obtěžuji, ale rád bych věděl váš názor. Sepsal jsem zde další slohovou práci na maturitní téma z roku 2014 myslím. Jestli práce odpovídá tématu. Děkuji za váš čas.

Zpracování: vypravování o nezapomenutelném setkání s technickou novinkou, která vám změnila život (funkce výchozího textu inspirativní)

Ten slavný den, kdy nám byl představen.

Narodil jsem se v České republice, ale když jsem byl malý, tak se rodiče přestěhovali do malého městečka v Chorvatsku nesoucí název Porky . Už od malého věku, mě můj otec vedl k surfování.Již v 10 letech jsem vyhrál pár trofejí a medailí, a tak to pokračovalo až do mých 18 let, kdy si mě všimli jistí lidé, kteří se nabídli mě sponzorovat v tom co dělám.

Pozvali si mě taky na Ocean Slide, to byla akce které se konala asi sto kilometrů od našeho městečka. Celkem se nás zúčastnilo deset. Deset nejlepších v Chorvatsku, protože to byly obrovské vlny, nic pro začátečníky ani pro pokročilí. Naštěstí jsem šel jako úplně poslední. Ti předemnou to zvládli skvěle. ,,Teď jsem na řadě já," odpověděl jsem a skočil do vody a pádloval pryč od břehu. byl jsem už asi kilometr daleko a čekal jsem na vlnu. Po pár minutách stále nic, když vtom najednou vyskočil z vody žralok a ukousl mi ruku.

Probudil jsem se až v nemocnici. Doktoři říkali, že jsem malém vykrvácel, kdyby tam nebyli záchranáři tak rychle. Můj život vrcholového surfaře skončil. Uplynul rok a naučil jsem se žít s jednou rukou, bylo to ale obtížné období. Zkoušel jsem opět surfovat, ale pádlovat s jednou rukou nešlo, a ani postavit na surf jsem se nemohl.

Moji tehdejší sponzoři mi ukázali jak je dneska pokročilá technologie. Dohodili mi konzultaci s nejlepším chirurgem v Evropě. Ten mi představil robotickou ruku, která díky novým technologiím funguje jako opravdová ruka, dokonce vypadala jako pravá. Nemohl jsem tomu uvěřit. Cena byla ale obrovská, sponzoři vše zařídili a navíc, pan doktor, byl mým fanouškem a dal mi slevu.

Takzvaná " Robo ruka " fungovala úžasně, mohl jsem sní i bez problému do vody a mohl jsem surfovat tak jako dříve.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
s reakcí na poslední post nikdo si tu ego nemastí ale to zjistíš až se tvá slohovka dostane do rukou…
Ekmos 22.04.2016 21:23
Ekmos
Tohle? Bude jedině dobře, když ten fracek narazí. Má drzost posuzovat jiné a urážet lidi, od nichž n… poslední
ms 24.04.2016 11:08
ms

Tohle? Bude jedině dobře, když ten fracek narazí. Má drzost posuzovat jiné a urážet lidi, od nichž na něj jdou peníze ze státního rozpočtu a přitom sám vůbec nic zatím nedokázal. Se základním vzděláním dnes do světa díru neudělá. Nejspíše i ostatní předměty bude "zvládat" stejně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru