Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem S přítelkyní spolu skoro vůbec nespíme

Podle me to normalni mozna je,ale nemelo by byt! Chut na sex prece po par letech neklesa, ta tu je az do duchodu. Jen neni chut na sex spolu...a to je preci problem. Jasne, ze to neni tak zhave jako prvni mesic, ale par by se mel pritahovat a vzrusovat i po letech. A pokud to tak neni, je nekde problem.

Jako pravda, ja s moji partnerkou po 6ti letech uz to taky bylo slabsi. Byly doby, kdy treba jen 3x za tyden, ale ten dalsi to mohlo byt taky 12x :-D Jednou mesicne? Kdybys mel pocit, ze to je v poradku, nepsal bys sem, ze ano.


Potrebujete nejaky novy impuls, ale jaky, to nejde rict. My vas nezname. Muze to byt konicek spolecny, muze to byt dovolena, muze to byt zarlivost...muze to byt cokoliv, co pomuze. A nebo se rozejdete. Jine moznosti nejsou, protoze to nakonec musi prestat bavit jednoho ci druhyho.


A co ty, snazis se aspon trochu taky? A nebo uz holt mas svoje jisty a tak se rozvalis na gauc s piviskem? :) Na vztahu se musi pracovat, jinak to uvadne do stereotypu a je to v riti. Pro zacatek bych ji vytahl nekam...na vylet na vikend treba. Do prirody, na koncert...co ja vim. Kazdopadne zkusit neco zmenit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny