Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem S přítelkyní spolu skoro vůbec nespíme

Ponevadz jsem jedinej, koho by se mohla tykat tva veta "Rady co tu zazněly, ať spolu trávíte víc času, apod. jsou sice hezké, ale sexuální chuť na toho druhého NEZVYŠUJÍ. Právě naopak.", tak si na ni dovolim zareagovat :)


Za prve jsem nerekl, ze spolu maji travit vice casu. Jen ze maji neco podniknout. dat tomu impuls. Napriklad ted spolu celej vikend sedi u TV. Misto toho muzou nekam vyrazit. Stejne mnozstvi casu. O casu nepadlo ani slovo, zadnej strach :)

Za druhe je to blbost. Je mnoho paru, co spolu travi hodne casu a touzi po sobe i po 20ti letech. Po 4 letech bude problem uplne jinde, nez v casu. Krom toho zadna takova prima umera neexistuje.

Za treti. Priroda to zaridila velmi chytre, jak ma ve zvyku, ale uplne jinak, nez si myslis. Sourozenci na sebe nemaji chut (teda vetsinou) ze 2 duvodu. Jeden je ciste spolecensky. Uz od mala vis, ze se sestrou je to fuj :D A nikdy se diky tomu na ni nezacnes tvarit jako na sexualni objekt. Proste od mala spolu vyrustate, jako deti na neco takoveho vubec nemyslis. Tento aspoekt je tak silnej, ze spolecnost uz presvedcila mnoho homosexualu k tomu, ze jsou vlastne hetero :) Nez jim to doslo o 40 let pozdeji. Vyrustas holt v nejak nastavene spolecnosti. Ta ti urcuje, kdo se ti bude libit...dneska treba oholena stihla holka. Pred tisici lety to byla macata Venuse. Ale existuje spousta uzavrenych spolecenstvi, kde se na incest tvari pratelsteji a provozuje se dost bezne.

Priroda to zaridila ovsem na zaklade feromonu. Ty se ridi imunitnim systemem lidi. Tedy cim rozdilnejsi imunitu dva lide maji, tim je vetsi sance one "chemicke" reakce mezi nimy. Protoze sourozenci maji obdobne geny a vyrustaji ve stejnem prostredi, jejich imunita je velmi podobna. Zadne vzplanuti feromonu se konat nebude. Priroda to ovsem nezaridila primarne kvuli sourozencum. Diky tomu se generace po generaci zlepsovala nase imunita. Protoze kluk z Hané mel nejakou imunitu zvyklou na mistni viry. Holka ze Slezska mela zase imunitu na jine mutace viru. Jejich potomek mel casto na oboje. Samozrejme v dobe, kdy je svet globalnim mistem uz to neni tolik potreba. Priroda to ma zarizene ale dobre, na tom se shodnem :)


Mimochodem, tento problem docela vysvetluje obecne to, proc maji lide obecne radi exoticke typy. Evropanky sni o cernosich. Evropani cuci na brazilky ci japonky. Zatimco japonec kresli kulate velke oci, protoze mysli na evropanku :-D Priroda je totiz az tak chytra, ze se moc dobre uvedomuje, ze jedina cesta k preziti, je mit co nejruznorodejsi geny. Aneb za vsim hledej genetiku, ne horologii :)


Kolik kamaradu se spolu spustilo i pres to, ze se znaji 10 let. Stacilo trochu alkoholu :) Svet by moc dobre nefungoval, kdyby to nebylo osetreny trochu dumyslneji, nez blbou primou umerou :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny