Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neustále zarudlé oči

co kapate ted? konkretne.. napr. takovy Visine se muze kapat max 4 tydny.. prave proto, ze pokud do 4 tydnu potize nezmizi, melo by se prejit na neco jineho..

bud to muze byt alergie - kocka, avivaz, sampon, peri, cokoliv.. premyslejte, co jste v poslednich 2 letech zmenil.. muze to byt cokoliv.. ja jsem mel atopicky ekzem zpusobeny zmenou prostredi na fakulte+hnusnou hradeckou vodou.. kdyz jsem byl ve skole, mel jsem ho vsude, pres vanocni prazdniny doma behem 4-5 dni zmizel, po navratu zpatky.. od promoce a odstehovani z Hradce absolutne bez potizi..

nebo to muze to dlouhotrvajici zanet, zpusobeny infekci - pokud je to rano zalepene hnisem, neni to nikdy dobre znameni..

dam Vam obecnou radu, ktera plati pro jakehokoliv lekare - pokud nejste spokojeni s odpovedi, zeptejte se jinde :) kazdy lekar muze mit na Vas problem jiny nahled a jiny zpusob leceni, bohuzel ne vzdy ten spravny..

a jeste jedna vec, kterou pouzivam velmi rad hodne casto: "Mate pouze dve oci.. kdyz o jedno prijdete, zustava jenom jedno.."

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny