Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neustále zarudlé oči

Dobrý den, už mě cca 2 roky trápí neustále rudé oči.
Nejčastěji večer, a hlavně ráno. Ráno nejvíce po probuzení, úplně rudé, občas i hnis u očí po ránu.
Byl jsem s tím cca před rokem u Oční, a dala mi jen mast a oční kapky, ty jsem řádně dobral, ale účinek nic moc, jen při použivání to bylo o trošku lepší.
Využívám denodenně oční kapky (ráno, odpo, večer). Ale i tak večer a ráno opět rudé. Ale i při koupání v bazénu, v zakouřených místnostech, mám již po 5minutách rudé oči.
Co by to mohlo být? jen citlivé oči? Máte podobný problém?
děkuji.

Předmět Autor Datum
co kapate ted? konkretne.. napr. takovy Visine se muze kapat max 4 tydny.. prave proto, ze pokud do… nový
PL 12.05.2016 08:32
PL
Příčina ? Kolik let denního sezení před monitorem PC ? Oční lékař nutný. nový
pedrosso 12.05.2016 09:16
pedrosso
8 let v praci nedelam nic jineho nez ze hledim do PC, predtim 5 let na fakulte jsem delal to same, 4… nový
PL 12.05.2016 11:09
PL
No,ale tazatele tohle asi moc nebude zajímat. Proto opakuji,oční lékař nutný. nový
pedrosso 12.05.2016 13:02
pedrosso
Byl jsem s tím cca před rokem u Oční, a dala mi jen mast a oční kapky, ty jsem řádně dobral, ale úči… poslední
Karel04 12.05.2016 17:09
Karel04

co kapate ted? konkretne.. napr. takovy Visine se muze kapat max 4 tydny.. prave proto, ze pokud do 4 tydnu potize nezmizi, melo by se prejit na neco jineho..

bud to muze byt alergie - kocka, avivaz, sampon, peri, cokoliv.. premyslejte, co jste v poslednich 2 letech zmenil.. muze to byt cokoliv.. ja jsem mel atopicky ekzem zpusobeny zmenou prostredi na fakulte+hnusnou hradeckou vodou.. kdyz jsem byl ve skole, mel jsem ho vsude, pres vanocni prazdniny doma behem 4-5 dni zmizel, po navratu zpatky.. od promoce a odstehovani z Hradce absolutne bez potizi..

nebo to muze to dlouhotrvajici zanet, zpusobeny infekci - pokud je to rano zalepene hnisem, neni to nikdy dobre znameni..

dam Vam obecnou radu, ktera plati pro jakehokoliv lekare - pokud nejste spokojeni s odpovedi, zeptejte se jinde :) kazdy lekar muze mit na Vas problem jiny nahled a jiny zpusob leceni, bohuzel ne vzdy ten spravny..

a jeste jedna vec, kterou pouzivam velmi rad hodne casto: "Mate pouze dve oci.. kdyz o jedno prijdete, zustava jenom jedno.."

Byl jsem s tím cca před rokem u Oční, a dala mi jen mast a oční kapky, ty jsem řádně dobral, ale účinek nic moc, jen při použivání to bylo o trošku lepší.

A na kontrole jsi od té doby nebyl?Třeba to dosud ta oční doktorka neví,že léky nezabraly a už mohla dávno zkusit předepsat jiné.Koukej si tam dojít.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru