Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prosím o názor na jednoho "člověka"

Zdravím, prosím o názor na jednu osobu. Nijak moc to už nehrotím a neřeším ale i tak by mě zajímal váš názor. Jde o nového přítele mojí EX. Po 6ti letém vztahu mě nechala na vánoce aby mohla být s ním. Jde ale o to že ten její přítelíček je silně pofidérní. Například mi psal smsky s podtextem jak si užívají spolu sex a podobně. Pak mi psal když byla odjetá na slovensko smsku "tak teď se můžeš stavit na kafe" (jako by jsme se na něčem domlouvali nebo byli vůbec kamarádi). Smsky co mi píše prokládá smajlíkovýma pusinkama a jako poslední mi, poté co jsem ji předal poslední věci a řekl jí že už se nepotkáme/nebudeme scházet, smsku "za dva měsíce ji už neuvidíš" a opět s pusinkama. Navíc kažou věc co jsem se s ní bavil se velmi rychle dohmátl a měl nutkání mi to smskama okomentovat.

Co si o takovém člověku myslíte? Její mamka co jsem se dozvěděl z něj moc nadšená neni. Snaží se jí rozmlouvat a domlouvat ale neůspěšne, dcerunka přestala poslouchat a naslouchat. Varování že s ním něco není v pořádku bylo už opravdu více než dost. I dle její mamky má na očích opravdu silné růžové brýle. Podle mě si hodně nabije časem hubu. Co na to říkáte?

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když mě nechala holka kvůli jinýmu, borec mi taky dával pěkně sežrat, že jí má teď on.. já to prostě…
adalkadaar 16.05.2016 12:21
adalkadaar
Konečně užitečná odpověď. Takže se to děje i jiným. Zablokovat si je bohužel nemám jak ale igoruji t…
IkaSGC 16.05.2016 12:29
IkaSGC
V žádnym případě se nikdy nevracej k ex, je to to nejhorší, co můžeš udělat. Mně tehdy takto radili…
adalkadaar 16.05.2016 12:51
adalkadaar
K této ex by to už asi ani nešlo. Věděl bych o jiné ex se kterou bych moc rád dal vztah dohromady, a…
IkaSGC 16.05.2016 13:14
IkaSGC
Ty seš na ty ex nějak zatíženej. Se ženskou je to jako s autem, člověku udělá radost dvakrát. Když m…
jirka44 16.05.2016 18:16
jirka44
A vidíš, trefil jsi se. Mé první auto které jsem si koupil V 18ti (teď je mi už 25) je ve stavu kter…
IkaSGC 17.05.2016 09:04
IkaSGC
Po světě jich běhá hodně, navíc je jich víc, jak chlapů. Bude vždy z čeho vybírat.
adalkadaar 17.05.2016 10:41
adalkadaar
Pokud nebude vojna, tak ještě v tomto století bude víc chlapů (pokud se to nezvrtne v nějaké teplejš…
neoras 17.05.2016 21:42
neoras
Ach, opět smutná pravda. poslední
IkaSGC 18.05.2016 08:20
IkaSGC

Když mě nechala holka kvůli jinýmu, borec mi taky dával pěkně sežrat, že jí má teď on.. já to prostě ignoroval a neodepisoval.

No a když pak nechala i jeho, on změnil chování o 180°, začal psát věci typu "oba dva máme na lepší"... též jsem ho ignoroval a neodepisoval.

Radím ti, udělej to samé, zablokuj si jeho i její číslo a budeš mít pokoj.

Konečně užitečná odpověď. Takže se to děje i jiným. Zablokovat si je bohužel nemám jak ale igoruji to už dlouho. Dle mého je tady spíš šance že on nakonec oškube ji. Za ni jen doufám že ještě nebude mít s ním děcko. Ale co je to fuk. Jen se trochu bojím (vzhledem k tomu co jsme spolu za 6 let prožili) aby pak časem nedolezla zpátky. Přeci jen jsem byl její "první" "láska"....

A vidíš, trefil jsi se. Mé první auto které jsem si koupil V 18ti (teď je mi už 25) je ve stavu který by se k jeho letem dal očekávat (1998r). A přesně jak píšeš s těmi ex. Auto jsem nezlikvidoval. Momentálně má za 10k vyvařenou podlahu za dalších 10k kytovanou kastli a čeká na celolak, k tomu nový interiér kožený RECARO za 2k z jiného vraku. Ano mám to s ženy stejně jako s auty. Vím je to cesta do pekel ale citům člověk neporučí. :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...