Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trable s pritelkyni - aneb velky problem ve mne, nebo v ni?

Není potřeba brečet nad rozlitým mlékem. Je třeba uklidit a nalít nové a produskutovat proč se tak stalo a co v budoucnu udělat pro to aby se to neopakovalo.

Hele narovinu
Vztah
1.Vzestup všechno v pohodě.
2. Stereotyp
3.Pád nějaká chybka nebo překážka.
4. Pauza
5. Znovu zkoušení.
6. bez nutné dávky sebeovládání nastává konec vztahu.

Na ni se vykašli v tom smyslu že pokud jí chceš. A nechceš ji ztratit. Tak se zaměř hlavně na sebe. Snaž se sám být lepším člověkem. Necpi se furt k ní nechtěj sex nevolej nepiš jí nonstop, prostě jednou za čas ji pozvi třeba do kina,na pouť,na kolo,do divadla nebo na koncert či někam do restaurace. Víš "rande" se přeceňuje a baby to milujou. I ve stereotypním vztahu. Neříkej ji kde jsi byl co jsi dělal dokud se sama nezeptá. Trochu i zastírej a neříkej všechno a ona bude i vyzvídat. Holky mají rády aktivní chlapy co furt něco dělají. Samostatné, sebevědomé, společenské atd.


Dej ji trochu prostoru. Zapni laserové vidění a zaměř se na svoje problémy, školu , práci , bydlení , auto , koníčky , kamarády. Napiš ji normálně jednou za čas něco normálního třeba smajlíka jestli je na takové věci. Nepiš ji třeba 10 dní. Dej si takové ultimátum že ji nebudeš psát ani volat například. :) Ona se najednou začne zajimat o tebe proč nepíšeš nevoláš atd.

Můj poslední vztah kdy se holka chovala jakože nemá zájem sex, komunikace atd. Tak už to bylo skoro pod drnem, ale já furt dorážel. Dneska už vím kde byla chyba. Ve mě. Vždycky je chyba v tobě. Protože první věc na kterou se musíš v životě zaměřit jsi ty. Pokud jsi dokonalý sám pro sebe a jsi se sebou spokojený pak většinou je spokojené i okolí.
Jak se říká " Dobré věci chodí samy od sebe" (nebo snad sami ? ted jsi nejsem jistý ).

Jakmile pojedete do zahraničí tak si sebou vezmi knihy nebo filmy do tabletu nebo tak něco a starej se o sebe. Zjisti si taky o místě kam letíte co nejvíce. Možná ji zaujme že o tom něco víš.

Hlavně se ji neptej jestli ji přitahuješ jestli tě miluje a to že ji ty miluješ !!!! Tomuto se říká pocit méněcennosti a insecurity <- jak se to řekne česky... tím chci říct že vypadáš asi jako tak že jsi slaboch a bojíš se že o ni příjdeš. Ty musíš být ten o koho by se měla bát ona. Ale né že půjdeš a budeš postovat fotky s jinýma holkama a snažit se vyvolat pocit žárlivosti třeba. Spíše prostě žíj sám ale přitom s ní. Be Better Version of Yourself. První osoba kterou musíš překonat máš být ty. První osoba které musíš věřit máš být ty a první osoba která má být tvoje spirituální dvojče máš být ty.
Zní to narcisticky a sobecky ale je to tak. Jakmile jsi "Charakter" tak pak vynikáš v očích ostatních a lidi o tobě chcou vědět víc. Chcou tě poznat. A v tvém případě možná i s tebou žít (alias tvoje přítelkyně). Ale nechlub se. Nechej se dobíjet. Dělej si svoje.

ČINY A NE SLOVA.

Víš někdy má jeden skutek za měsíc více než tisíce slov za měsíc . Když ji vezmeš na výlet tak si zjisti něco o okolí kam půjdete cenách atd. Nechytej ji furt za ruku prostě bud jako člověk za kterým ona sama bude chtít jít. A uvidíš že časem se to zlepší.

Hlavně neseď na zadku ale dělej něco pro sebe. :)

Buď jí ale oporou. Pobízej ji k něčemu lepšímu pokud bude chtít někam jít tak ji klidně pošťouchni a ještě ji zamávej. A nakonec uvidíš že se i ráda vrátí. Nesmíš být jako někdo kdo je jen osina a snaží se přisolit "že chce taky trochu jejího času a chceš ji pro sebe".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny