Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dron

Dobrý den,
Mám v úvahu pořídit si dron, ale zarazila mě nízká doba letu a dlouhá doba nabíjebí.
Proto se Vás chci zeptat, jestli víte o nějakém lepším "stroji" podobnému dronu.( aby měl menší dobu nabíjení a delší dobu letu)
Chci do toho investovat zhruba 5-7 tisíc.
Předem děkuji za odpověd.

Předmět Autor Datum
No tak logicky, když je to malé a má to létat, tak to musí mít dost malou baterii > malá baterie > m…
111 10.07.2016 17:34
111
Pokud nemáš přístup k nějakým speciálním technologiím (IMHO cenově bys musel přidat nejméně jednu nu…
Yarda 11.07.2016 07:58
Yarda
BTW: Co s tím dronem zamýšlíš? dobrá otázka. mám parádní příhodu. kamarád si koupil dron. na otázku…
kmochna 11.07.2016 08:52
kmochna
No hlavně ať s tím nenatáčí lidi, nebo se mu přihodí tohle watch :-D
Kazačenko 11.07.2016 15:36
Kazačenko
Pry to za ten risk stoji. watch
Dwane Dibbley 11.07.2016 15:55
Dwane Dibbley
Mám dojem, že se toho týkají letecké předpisy a on je porušil. Ještě že neočumoval nahého chlapa s b…
ms 12.07.2016 16:03
ms
http://debaty.net/debates/28870-drony-budou-zakaza ne
Yarda 12.07.2016 21:30
Yarda
Doba nabíjení se dá zkrátit na "polovinu" přikoupením druhé baterie která už čeká nabita, to zároveň…
IkaSGC 14.07.2016 13:32
IkaSGC
Nejsem si jisty, jestli ty levny potvory maji vymenitelnou baterii. poslední
Dwane Dibbley 14.07.2016 16:26
Dwane Dibbley

No tak logicky, když je to malé a má to létat, tak to musí mít dost malou baterii > malá baterie > malá kapacita > nízká doba letu.

Možná v budoucnosti budou existovat baterie, které se budou nabíjet minutu a vydrží několk let. Zatím ale nikdo nic takového nevynalezl.

Pokud nemáš přístup k nějakým speciálním technologiím (IMHO cenově bys musel přidat nejméně jednu nulu), nedají se sehnat drony co by se u nich daly baterky jednoduše měnit (jako že by měl několik nabitých baterek a když by jedna končila, tak bys tam dal další)?
BTW: Co s tím dronem zamýšlíš?

BTW: Co s tím dronem zamýšlíš?

dobrá otázka. mám parádní příhodu. kamarád si koupil dron. na otázku, kolik to stálo, zašeptal jen: hlavně ať se to nedoví stará. tím jsme pochopili, že to bylo sakra drahý. jeho argument byl, že ho chce, než to zakážou.

no nic. čas her nastal. oholen o kameru a jiné blbosti, jsme zkoušeli, co to umí. já mu strkal do čumáku, jak se stím vyrovná(jiný kamarád mu zkusil zastavit vrtulku rukou- poliklinika byla blízko). poté jsme zkusili průlet listnatým stromem. černý jestřáb sestřelen- bejt tam kočárek...

prohlásil, že se jde na pivo. to se zapije. upozorňuju, že bydlím ve zvláštním kraji, kde jsou piloti a letečtí inženýři a počítačový magoři. kouká do rozhraní a říká, že google používá 6 pozičních serverů. co nastalo potom si nepřej vědět. 2 hodiny hádka, kolik ve vzduchu potřebuješ zaměřovacích bodů. dlouho jsem vyhrával se třema bodama. řev jako nikdy, než si to na pivo přišoural mechanik od boeingu a prohlásil, že jemu stačí dva a počítá se zakřiveností planety. nechtěl bys ho škrtit? k tomu ten dron slouží.:-D

Doba nabíjení se dá zkrátit na "polovinu" přikoupením druhé baterie která už čeká nabita, to zároveň ovlivní i dobu letu. Tedy optimální pro zkrácení doby nabíjení je dolétat, dát baterii nabíjet, počkat půlku doby nabíjení a vzít druhou baterii a jít si zalítat. Pokud naopak chceš prodloužit dobu letu tak hned vyměnit baterii a pokračovat dál s letem. Doba nabíjení zůstává neměnná protože musíš pak počkat než se ti nabije první baterie, druhá je už ale za polovinu času po dolétání. :P

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru