Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Erotické masáže

Byli jste někdo na tantrický, nebo jiný erotický masáži v Praze? Chtěl bych to vyzkoušet a zajímaly by mě konkrétní zkušenosti a názory - jak to probíhá, co můžu očekávat a klidně i nějaké doporučení, kam zajít... Jsem tak trochu stydlivej, přemlouvám se k tomu už skoro rok a vždycky si najdu nějakou výmluvu, tak bych byl rád, kdybyste mě dokázali přesvědčit (když ne odradit :-D ). Zajímalo by mě, jestli obvykle vyžadujou nějaký osobní informace, nebo to probíhá úplně anonymně s ohledem na soukromí... Obecných informací jsem se načetl už dost, takže bych dal přednost spíše opravdu názorům plynoucím ze zkušeností...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já měl tu možnost jít na erotickou masáž zhruba 2 týdny zpět a vřele doporučuji. Nejde jenom o samot…
erotickamasaz 20.07.2016 14:54
erotickamasaz
Takže s manželkou se nemůžeš potkat ?
kozakl 20.07.2016 16:27
kozakl
No pokud nedělá tajně tu masérku,tak snad ne.:-) poslední
Karel04 27.09.2017 12:18
Karel04

Já měl tu možnost jít na erotickou masáž zhruba 2 týdny zpět a vřele doporučuji. Nejde jenom o samotný konec, kde je vyvrhcolení, což si myslí téměř všichni, ale o celou masáž, dotyky masérky, a završí se vše vyvrcholením. Byl jsem hodinu na er. masáži a určitě půjdu znovu, sice cena je větší, ale co, masérka příjemná, hezká, sympatická, nebylo co vytknout, prostředí extra čisté a na dobrém místě. Hned jak jsem vyšel ze salonu se mi ulevilo, jako bych byl znovuzrozený. Všechny svaly úplně uvolněné od hlavy až k patě, druhý den a další ještě lepší, takový pocit, že je ti vše jedno a jsi jako v sedmém nebi.
Jinak si plně hájí anonymitu - klienti se nesmí, nebo by alespoň neměli se potkávat, vždy se setkáš v prostoru jen s masérkou a nikým jiným, nijak nejsi rušen. Klidně se ptej, kdyby něco :).

Zpět do poradny Nahoru