Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pujcit si na auto?

Ted s Citroenem který je na tátu, platím za rok asi 5800. Na sebe podle cpp bych platil asi 8500. Na tohoto baworáka asi 11500. Bonusy stejně budu muset jednou nasbírat. S tím nic neudělám.

Stabilní zaměstnání si dovolím říci že mám. Pokud by to člověk nějak finančně nezvládal asi se to dá vždycky prodat. Staré auto bych ale dal do depozitu, aby bylo čím případně jezdit. Smaozřejmě může se stát cokoli a vidím jak dopadli nekteří lidé co si na všechno pujčovali. Jelikož jsem ale nenáročný na bydlení a tento sdílený byt mi stačí, viděl bych to na lepší auto. Ale samozřejmě nechci kupovat českou klasiku jako Octavia a Fabia popřípadě golf, když za stejné peníze mohu mít automobil o několik tříd jinde.

No nevím pořád o tom přemýšlím. Asi je jasný že jako mladej kluk potřebuje káru. Opravdu se člověk cítí lépe v takovém luxusním autě než ve 25ti letém šrotíku. Jako auto slouží, ale chybí mi ten jizdní komfort, který se nebojim o tech pár procent přeplatit. Ze zkusenosti vím, že například dvouhmoty na koncern stojí kolem 18tis. Na toto BMW asi 24. moc velký rozdíl v tom není, na to že se to dělá co 300tis (přibližně). Podle mě jsou jen lidi vystrašení z dob, kdy to byla milionová auta a bylo to opravdu drahé.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny