Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pujcit si na auto?

Vím moc dobře jak to s díly je. Kolik oleje se mění a pod. Vidím to tak že bych najel o něco méně, protože bych tohle auto rozhodně nebral na tech 2-5km co občas lítám kolem vesnice několikrát za den a bud to vypustil nebo to řešil jinak. Tzn menší najezd. (Tyhle krátké trasy udělaj hodně) Ale samozřejmě tohle beru a toho se nejvíce bojim. Ale peníze by na to měly být. Ale jsem vzdělaný co se týče udržby aut a jako příklad vždy dochlazuji tátova transita, i přesto že on to za 10 let neudělal ani jednou. Na tohle si aut vážím dost. u tohoto to je něco jiného. Do toho clovek prachy nechce cpát. At to ušetří co nejvíc.

Dnes mi rodiče nabídli, že by mi na to pujčili oni a splácel bych to jim. Otázka je zda to bude lepší. Ruzně to rpočítám a uvažuji. Rozhodně ale vím, že když ne toto auto, tak ne Octavii, Fabii a pod. Do toho já nejdu. Pak ale zbývá třeba Volvo, které na tom bude možná dílama hůř, protože se na tyto staší BMW dá sehnat dost bazarových dílu za levno.

Je mi jasný že po přesednutí z tohoto auta kde je mi všecko šumák a olej jsem menil jen náhodou když jsem přetesnoval vanu, to bude skok. Ale právě proto se taknějak držím toho že přinejhorším přijdu o pár tisíc a auto prodám - peníze vrátím.

*Pánovi jsem volal je rozumný a asi se vyzná. Má ho temer 6 let. Je servisman. Jediné co přiznlal do budoucna bylo vyměnit jedno ze 4 ramen které ještě nebylo uděláno. 3 dělal a jedno kolem 1-2tis. Jinak říkal že jediné křivé slovo nemůže říct. Mluvil slušně a zodpovědně. TO je si myslím velké plus. Pošle ještě nějaké foto. Dal bych sem inzerát, ale trochu se bojím aby se tu zrovna nenašel nějaký zajemce :-D

** Abych řekl pravdu já v autě strávím strašně moc času a je to i takový muj druhý byt.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny